Uitgerust wakker worden met een Polydaun hoofdkussen - Smulderstextiel.nl Blog

Uitgerust wakker worden met een Polydaun hoofdkussen

Polydaun hoofdkussen

Nu de winter langzamerhand grip begint te krijgen op Nederland, hoef je nauwelijks moeite te doen voor een frisse start van de dag. Dat het buiten frisjes is, betekent echter niet dat jij blaakt van de energie. Je maakt moeizame nachten door waarin je tevergeefs zoekt naar een prettige slaaphouding. Wat je ook probeert, je hebt ’s ochtends erg veel last van je schouders en nek. Herkenbaar? Lees waarom jij toe bent aan een nieuw hoofdkussen van Polydaun.

Als je streeft naar een zo goed mogelijke nachtrust – wie niet? – is het hebben van een hoofdkussen dat precies bij jou past van cruciaal belang. Het is echter niet altijd eenvoudig om die perfecte match te vinden. De experts van het merk Polydaun weten gelukkig raad. Zij hebben al ruim vijftig jaar ervaring met het ontwikkelen van alleen de beste slaapproducten. Met een gloednieuw Polydaun hoofdkussen uit ons assortiment gaat de kwaliteit van je nachtrust met grote sprongen vooruit!

Bekijk alle Polydaun hoofdkussens

Word als herboren wakker met Polydaun

Een hoofdkussen dat niet de juiste ondersteuning biedt kan bijdragen aan slapeloosheid en allerlei pijnklachten waar je niet alleen ’s nachts maar ook overdag tegenaan loopt. Misschien past je huidige kussen niet bij jouw slaaphouding of is het simpelweg versleten. Een goed moment om te kiezen voor een comfortabel hoofdkussen waarop je volledig kunt ontspannen. Voor het eerst in lange tijd zul je je ’s ochtends vroeg fris en energiek voelen.

Welk Polydaun hoofdkussen past bij mij?

Het aanbod kwalitatieve Polydaun hoofdkussens is erg divers. Daarom is het erg belangrijk om de juiste keuze te maken. Veel hangt af van je slaaphouding. Het merendeel van de mensheid slaapt op de zij. Zijslapers hebben over het algemeen baat bij een ietwat stevig boxmodel kussen. De opstaande rand vult de ruimte tussen schouder en nek op waardoor er geen spanning op deze spiergroepen komt te staan. Dit zie je ook terug in onderstaand overzicht waaruit je jouw gewenste stevigheid van het kussen kunt afleiden:

Welke stevigheid Polydaun hoofdkussenPopulair onder de zijslapers is het Polydaun Pura hoofdkussen. Niet voor niets scoorde dit kussen uitstekend in onze top 10 hoofdkussens die we onlangs hebben samengesteld. De wollen vulling zorgt voor intens comfort.

Polydaun hoofdkussen Pura
Polydaun Pura hoofdkussen

Slaap je niet op je zij maar behoor je tot de minderheid die liever op zijn rug of buik slaapt? In dat geval is een wat zachter kussen meestal beter geschikt.

Een echte aanrader is dan het Polydaun Lotus hoofdkussen dat geschikt is voor alle drie de slaaphoudingen. Deze is erg zacht en veerkrachtig, maar het kussen is ook verkrijgbaar met stevigheid Medium en Stevig.

Polydaun hoofdkussen Lotus
Polydaun Lotus hoofdkussen

Een andere goede optie voor deze groep is het Polydaun Stockholm hoofdkussen. Het speciale hiervan is dat het een dun puntmodel betreft die extra zacht is maar toch voor de juiste ondersteuning zorgt.

Polydaun hoofdkussen Stockholm
Polydaun Stockholm hoofdkussen
Bekijk alle Polydaun hoofdkussens

 

Extra hulp nodig bij het kiezen van het juiste kussen? In deze blog kom je alles te weten over de verschillende kussenvullingen.

Heb jij jouw favoriet al gevonden?

Vorig artikel
Plof lekker op de bank de leukste kerst films en series op Netflix
Volgend artikel
Kayori, duurzaam genieten