Plof lekker op de bank: de leukste (kerst)films & series op Netflix!

Plof lekker op de bank: de leukste (kerst)films & series op Netflix!

Plof lekker op de bank de leukste kerst films en series op Netflix

Het is buiten koud, guur en regenachtig. En wat wil je dan? Precies, lekker met een plaidje op de bank series kijken. Kaarsjes aan, pyjama aan, Netflix aan en met een grote mok chocolademelk en een paar snacks binnen handbereik op de bank neerploffen. Want soms moet je als vrouw zijnde even een dagje voor jezelf inplannen en relaxen met een luchtige vrouwenserie. Wij hebben de leukste Netflix series & (kerst)films voor je op een rijtje gezet.

De leukste vrouwenseries op Netflix

Lange werkdagen, huishouden, contacten, de kids: we zijn er maar druk mee. Soms wil je als vrouw gewoon even helemaal niks en een lekker dagje voor jezelf inplannen. Weg van alle drama, lekker voor de buis met de voetjes omhoog en een dagje relaxen met een leuke vrouwenserie. Weet je niet wat je moet kijken? Wij hebben de beste vrouwenseries voor je geselecteerd.

 1. Good Girl
 2. Workin’ Moms
 3. Orange is The New Black
 4. Gossip Girl
 5. How to Get Away with Murder
 6. Orphan Black
 7. Pretty Little Liars
 8. Suits
 9. The Crown
 10. Gillmore Girls

Films om bij weg te zwijmelen

Geen tijd om een serie van vier seizoenen te kijken, maar wel voor een fijne filmavond voor jezelf of met je besties? Pak die bak popcorn er maar bij, want met deze films – klassiekers of nieuw – vol knappe mannen, hilarische scenes en romantische wendingen, zit je helemaal goed.

 1. The Notebook
 2. No Strings Attached
 3. Isn’t it Romantic
 4. What to Expect When You’re Expecting
 5. Eat Pray Love

Om alvast in de stemming te komen: kerstfilms

Nog maar een paar weken en dat is het alweer kerstmis! Elk jaar verschijnen er nieuwe films op Netflix om al helemaal in de kerststemming te komen. Ook dit jaar zit je goed. Van droomprinsen, kerstbomen, mistletoes, grote liefdes en tradities; alle clichés komen er in voor.

 1. The Knight Before Christmas – vanaf 21 november
 2. A Christmas Prince – met vanaf 5 december het derde vervolg!
 3. Holiday in the Wild – staat nu op Netflix

De fijnste plaids om onder weg te kruipen

Een serie kijken doe je natuurlijk niet zonder plaid of dekentje om je heen. Met de koude dagen zijn we steeds meer binnen. Hoogste tijd om een mooie plaid aan te schaffen die behalve warm ook nog eens gezellig staat tijdens de donkere dagen. Wij hebben de leukste plaids voor je geselecteerd waar jij de koude winter wel warm mee doorkomt. Deze plaids komen altijd van pas!

Bekijk alle plaids >

 

En welke film of serie op Netflix ga jij kijken? 

Vorig artikel
Covers & Co Noah dekbedovertrek
Volgend artikel
Polydaun hoofdkussen