Een jungle slaapkamer creëer je zo!

Een jungle slaapkamer creëer je zo!

Covers & Co Noah dekbedovertrek

Heb jij een zoon of dochter in huis die verzot is op wilde dieren? Een jungle kinderkamer is dan erg leuk om te realiseren! Het thema wordt de laatste jaren steeds populairder en met slechts enkele aanpassingen tover jij de slaapkamer om tot een echte jungle. Hierin mogen de leeuwen, aapjes en natuurlijk ook veel groen niet ontbreken. Dit ontzettend leuke slaapkamerthema is zowel geschikt voor de kleine Tarzan als Jane. Bekijk snel onze tips en ga direct aan de slag!

Themakamer; de trend van nú

Het toepassen van een bepaald thema in de kinderslaapkamer is een trend die steeds meer wordt toegepast. En zeg nu zelf, het is ook erg leuk om helemaal los te gaan met de mooiste accessoires, sprankelende kleuren én bijpassend beddengoed!

Een jungle slaapkamer is zowel voor jongens als meiden perfect. Je hebt de regie helemaal zelf in handen. Zo kun je kiezen voor een totale make-over voor je wild child of slechts kleine elementen veranderen. De basis voor een jungle kinderkamer ligt in ieder geval bij dieren en de kleur groen. Wij geven je graag wat tips!

  • Ga voor een kek jungle behangetje met bijvoorbeeld een groene bladerenprint of dierenpatroon.
  • De kleuren groen, grijs, oker, beige, wit en zwart zijn voor de junglekamer favoriet.
  • Scoor toffe accessoires zoals een kleed, poster voor aan de muur of geinige lamp in stijl.
  • Bijpassend jungle beddengoed mag natuurlijk niet ontbreken!
Jungle kinderkamer
Kleinenstoer.nl

Een jungle voor kids

Zowel voor de klauterende kleuters als de tienerkamer is het junglethema uitermate geschikt. Je kunt bij het creëren van een jungle kinderkamer de fantasie namelijk geheel de vrije loop laten. Is jouw Tarzan of Jane nog niet zo oud? Dan zijn de lichtere kleurtinten en lieflijkere dieren een goede optie. Een merk als Good Morning sluit hier met de dekbedovertrekken perfect bij aan. Deze leuke jungle dekbedovertrekken zijn veelal in zowel de peutermaat als 1-persoons afmeting verkrijgbaar.

Wild child tienerkamer

Een jungle thema hoeft niet alleen voor de allerkleinsten te zijn, dit hebben we al eerder opgemerkt in onze Urban Jungle trendlijn. Voor de tienerkamer kan je ook goed uit de voeten met prachtige prints van tropische dieren. Een mooi voorbeeld hiervan is het merk Covers & Co. Zij hebben zich dit najaar laten inspireren door het trendy thema. Een aantal prachtige jungle dekbedovertrekken staan namelijk centraal in de nieuwe collectie. De dessins zijn verschillend qua stijl en daardoor zit er altijd wel een voor jouw tiener bij óf je kiest er natuurlijk eentje voor jezelf uit ;-). De dekbedovertrekken van Covers & Co zijn namelijk verkrijgbaar in tal van maten, van peutermaat tot extra breed lits-jumeaux!

Is het jungle thema ook iets voor jouw kids?

Vorig artikel
Volgend artikel
Plof lekker op de bank de leukste kerst films en series op Netflix