Een slaapkamer voor de echte gamer

Een slaapkamer voor de echte gamer

game slaapkamer

Heb jij een fervent gamer in huis? Het is een populair tijdverdrijf waarbij de kids zich in een compleet andere wereld wanen. De virtuele wereld waarin haast alles mogelijk lijkt te zijn. Speciaal voor de zoon of dochter die van gamen houdt hebben wij leuke slaapkamerideeën ontwikkeld. Neem snel een kijkje!

Speelt je kind graag op zijn gameconsole op de slaapkamer? Wat is er dan leuker om het slaapvertrek om te toveren tot een waar gameparadijs? Het hoeft geen complete make-over te zijn, met slechts kleine aanpassingen en aankopen verander je de sfeer in een handomdraai. Maak een fijne ruimte, waar je kleine game fanaat niet alleen zijn hobby kan uitvoeren, maar ook heerlijk zal slapen.

Beddengoed voor de echte gamer

Een game dekbedovertrek, hoe tof is dat? Leuke spellen komen en gaan. Er zijn altijd hypes, maar ook zeker games die een waar begrip zijn binnen de gamewereld. Denk aan Super Mario, FIFA, maar ook Fortnite mag daar inmiddels toe gerekend worden. Het spel kent heel veel spelers en het is wereldwijd een gigantische hit.

De kleurrijke dekbedovertrekken zijn ware eyecatchers voor in de slaapkamer. Zodra je een Fortnite dekbedovertrek op bed hebt liggen is er niet veel meer nodig. Natuurlijk kan je nog kiezen voor een bijpassend hoeslaken of andere Fortnite accessoires zoals een Fortnite plaid.

Een game dekbedovertrek voor jong en oud

Is jouw zoon of dochter fan van andere games of heeft het geen favoriet spel, maar vindt hij/zij gamen gewoonweg heel erg leuk? Ook dan is er een leuke optie voor op bed. Het toffe SNURK Gamer dekbedovertrek is perfect voor in de game slaapkamer. Het dekbedovertrek heeft een leuke, herkenbare print van gamecontrollers op een lichtgrijze ondergrond. De achterzijde van het SNURK overtrek heeft een diagonaal gestreept patroon in grijs en wit. Het Gamer dekbedovertrek is verkrijgbaar in de standaard 1-persoons afmeting, maar ook voor jongeren of volwassen game-liefhebbers is het overtrek te bestellen in 2-persoons of zelfs lits-jumeaux maat!

Themakamer Games

Naast mooi beddengoed, passend bij het thema, is het natuurlijk ook leuk om de muren te voorzien van een nieuwe kleur of behangetje. Ook daarin is de keuze enorm. Ga voor een knallende tint, lekker opvallend en passend in het game-thema. Maar ook een game-hoekje creëren hoort er zeker bij. Slaapt je kind op een hoogslaper? Dan kan je onder het bed een knus plekje maken waar de gameconsole staat. Al is een heerlijk grote zitzak ook een top idee!

Is deze game kamer ook iets voor jouw kind of wellicht wel voor jezelf? 

Vorig artikel
Eten voor het slapen gaan (Do’s & Don’ts)
Volgend artikel