iSeng: voordelig een nieuwe slaapkamer look!

iSeng: voordelig een nieuwe slaapkamer look!

Kan jouw slaapkamer interieur wel een frisse oppepper gebruiken? Of ben je simpelweg toe aan iets anders? Je kunt natuurlijk direct de hele boel omgooien, maar een snelle en eenvoudige manier om te vernieuwen is door je beddengoed te vervangen. De afwisselende najaarscollectie van iSeng bestaat zowel uit eigentijdse prints als klassieke dessins voor een zacht prijsje. Zo kun jij goedkoop en snel jouw slaapkamer een nieuwe look geven!

Eenvoudige restyling van je slaapkamer

Bij het restylen van je interieur denk je vaak aan een nieuwe vloer, een mooi behang of een likje verf op de muur. Best ingrijpende veranderingen die vaak veel tijd innemen. Pak je het liever simpel aan? Kies dan eens voor nieuw, fris beddengoed. Met een nieuw dekbedovertrek geef jij je slaapkamer eenvoudig en snel een nieuwe look!

Najaarscollectie iSeng

De afwisselende collectie van iSeng bestaat uit diverse dekbedovertrekken voor jong en oud. Van eigentijdse dessins tot klassieke prints en van intense kleuren tot zachte aquareltinten. Er is voor ieder wat wils.

Bekijk de collectie van iSeng >

Intense kleuren

De iSeng collectie bevat verschillende dekbedovertrekken met uitbundige prints. Neem bijvoorbeeld het Peacock dekbedovertrek, hiermee kun je niet anders dan ontzettend trots zijn op je slaapkamer. De haarscherpe groene en blauwe veren van de pauw zorgen voor veel kleur en diepte in jouw slaapkamer. Een echte eyecatcher!
Houd je zowel van stoer als romantisch? Wellicht is het Marble dekbedovertrek dan iets voor je. Het roze marmerpatroon en de subtiele bloemen in bloei vormen een unieke combinatie, helemaal volgens de laatste trends.
Daarnaast zijn botanische invloeden met veel natuurgroen niet meer weg te denken uit ons interieur. Dankzij de mooie verzameling bloemen en planten op het Botanical dekbedovertrek komt onze slaapkamer tot leven.

 

Zachte tinten

Ben jij liefhebber van de Scandinavische stijl? In de collectie van iSeng vind je diverse dekbedovertrekken in lichte kleuren, geometrische patronen en basic dessins. Het Triangles dekbedovertrek bestaat volledig uit kleine driehoekjes die samen weer grote driehoeken, zeshoeken en ruiten vormen. De patronen hebben verschillende tinten grijs waardoor sommige delen lijken op te lichten. Door de zachte grijze kleur is het overtrek niet te druk en draagt het bij aan een rustgevende sfeer in de slaapkamer. Wil je liever een klassieke of opgeruimde uitstraling in de slaapkamer? Binnen de collectie van iSeng vind je ook dekbedovertrekken in een effen kleur, zoals het Uni Double dekbedovertrek.

Speciaal voor kids

Ook aan de kinderkamer is gedacht! Is je kindje toe aan een groter bed of heeft de kinderkamer een kleine update nodig? Een kinderdekbedovertrek zorgt eenvoudig voor een frisse uitstraling en is een leuk en nuttig cadeau voor je kindje. Kleurrijke dessins en vrolijke prints, in de collectie van iSeng vind je het allemaal.

 

Vorig artikel
slecht in slaap komen
Volgend artikel
Covers & Co Noah dekbedovertrek