Luxe slapen onder dekbedovertrekken van At Home

Luxe slapen onder dekbedovertrekken van At Home

Wegdromen onder een luxe dekbedovertrek in een trendy kleur? Dat kan met de beddengoed collectie van het merk At Home. Met een At Home dekbedovertrek geef je jouw slaapkamer meteen een rijke en sfeervolle uitstraling. Ontdek hier meer over de modieuze collectie van At Home en creëer zelf een luxe hotelgevoel in je slaapkamer.

Het merk At Home

De beddengoed collectie van At Home by Beddinghouse bestaat uit een spectrum van warme kleuren, fijne stoffen en verschillende stijlen en dessins. Deze mix geeft elke dekbedovertrek een uniek karakter, die voor een rijke, maar ongedwongen sfeer in de slaapkamer zorgt. Alle ontwerpen en kleuren sluiten aan bij de laatste trends. In combinatie met materialen van topkwaliteit is het een prachtige collectie!

Bekijk de hele collectie van At Home

Corduroy

In de collectie heeft At Home katoen gecombineerd met een ribstructuur. Corduroy, ook wel ribstof genaamd, geeft extra diepgang aan de eigentijdse dekbedovertrekken. De hippe stof glanst in het licht, oogt rijk, is zacht voor de huid en ontzettend sterk. Het heerlijk zachte corduroy is gecombineerd met een achterkant van 100% katoen waardoor je dankzij de ademende en vochtabsorberende eigenschappen heerlijk zult slapen. Het ribfluwelen dekbedovertrek is verkrijgbaar in meerdere warme en trendy kleuren waarmee je elk interieur in een handomdraai omtovert tot een luxe hotelkamer.

Rijk fluweel

Naast de ribstof heeft At Home ook gekozen voor een rijk fluweel met een mooie chique glans. Velvet is helemaal van nu. De zachte, glanzende stof heeft een prachtige uitstraling en laat de trendy kleuren mooi uitkomen. Ieder seizoen breidt At Home haar collectie uit met nieuwe hippe tinten. Zo is er een fluwelen dekbedovertrek voor in iedere stijl; van een zandkleur tot terra en van lichtgrijs tot warm bruin.

Welke kleur je ook kiest, de fluwelen stof zelf zorgt al voor een royaal gevoel door de prachtige glans en chique uitstraling. Om te voorkomen dat je onder het zachte dekbedovertrek wegglijdt heeft At Home ervoor gekozen de achterkant van 100% katoen te maken. Laat je verrassen door de heerlijke, luxueuze zachtheid en geniet tegelijkertijd van optimaal slaapcomfort.

Katoen en linnen

Nog zo’n goede combinatie van materialen is katoen en linnen. Beide stoffen zijn sterk absorberend en ventilerend. Dit draagt bij aan een prettige nachtrust en zorgt ervoor dat je bed in de zomer lekker fris aanvoelt en in de winter juist heerlijk warm. De stof is garment washed en heeft een peached finish waardoor het ook nog eens extra zacht aanvoelt. Het kreukelige effect van de linnenmix geeft het dekbedovertrek een casual chic look. De stoere sierstiksels langs de randen van de bijpassende kussenslopen versterken dit.

De effen dekbedovertrekken zijn op zichzelf al prachtige exemplaren voor in je interieur, maar je kunt het ook goed combineren met accessoires. En dankzij de ruime keus aan kleuren heb je niet alleen een exemplaar voor in de botanische slaapkamer, maar passen ze ook perfect in een industriële of hotel chic stijl.

Welke kleur en rijk materiaal kies jij uit deze collectie van At Home?

Vorig artikel
De Witte Lietaer Ankara dekbedovertrek.002
Volgend artikel
Kinderdekbedovertrek als Sinterklaascadeau