De najaarscollectie van Damai; stijlvol en modern

De najaarscollectie van Damai; stijlvol en modern

Damai Arc dekbedovertrek

De nieuwe collectie van Damai tovert je slaapkamer om tot een knusse, winterproof ruimte. De collectie bestaat uit een eclectische mix van stijlen, van rustig tot sterk uitgesproken. Met Damai spring je uit de toon, je creëert jouw eigen stijl en karakter op bed. De najaarscollectie van Damai is opgedeeld in 3 stories: Global Affairs, Modern en Clean Heritage. Voor welke story kies jij?

Najaarscollectie van Damai

Damai staat bekend om de stijlvolle prints, hoogwaardige materialen en het volgen van de laatste interieurtrends. Voor het najaar is dat wederom uitstekend gelukt. Een vleugje retro, Scandinavische invloeden en de moderne grafische vormen sieren de collectie. Van uitgesproken prints tot subtiele dessins, er is bij Damai voor ieder wat wils. Of je nu houdt van opvallend en kleurrijk of ingetogen en ultieme rust, ieder dekbedovertrek van Damai weerspiegelt een karakter, smaak en stijl.

Global Affairs

Wereldse invloeden zorgen voor een eclectische mix aan prints en kleuren. De story Global Affairs biedt een knus palet vol kleuren en patronen. Okergeel is een toonaangevende kleur, maar ook donkerblauw, groen en terra mogen hier niet ontbreken. Mooie grafische en geometrische prints sieren het bed met een subtiele knipoog naar de populaire retrotrend.

Modern

De story Modern zegt eigenlijk al genoeg. De dekbedovertrekken hebben een moderne uitstraling, geheel volgens de laatste trends. Scandinavische invloeden, Japanse eenvoud en het gebruik van aardetinten zorgen ervoor dat de story Modern vrijwel gelijk is aan de Wabi Sabi trend. De populaire woontrend kenmerkt zich door de afgeronde vormen, het gebruik van subtiele neutrale tinten en de rustige, warme uitstraling. Met de dekbedovertrekken van de Damai story Modern breng jij je slaapkamer up-to-date.

Clean Heritage

Een rustige, serene uitstraling bereik je met de story Clean Heritage. De collectie bestaat uit naturel kleuren, stijlvolle prints en hoogwaardige materialen. Perfect passend binnen de klassieke woonstijl!

Heb jij al een dekbedovertrek van Damai op het oog? Bekijk de gehele collectie hier

Vorig artikel
Najaarscollectie Beddinghouse
Volgend artikel