Warmte en sfeer in de najaarscollectie van Beddinghouse

Warmte en sfeer in de najaarscollectie van Beddinghouse

Najaarscollectie Beddinghouse

Bij de start van het najaar hoort natuurlijk ook nieuwe beddengoed. Vooral in de herfst zorgen we weer voor veel warmte en sfeer in de slaapkamer. De nieuwe najaarscollectie Beddinghouse straalt door het gebruik van warmte tinten, mooie prints en natuurlijke invloeden. Rijk gebloemde patronen, maar ook elegante banendessins en klassieke geruite prints stelen de show. Met welk dessin maak jij je slaapkamer herfstproof?

De stories van Beddinghouse

Zoals bij eerdere collecties zijn ook de nieuwe Beddinghouse dessins voor het najaar verdeeld over een zestal stories. Stuk voor stuk duidelijke sfeerbepalende thema’s die aansluiten op de laatste trends. Het merk heeft tal van dekbedovertrekken ontworpen die perfect passen bij bijvoorbeeld de opkomende retrotrend. Er is hier veel gebruik gemaakt van donkere tinten zoals terra, oranje, oker en groen. Maar ook de rustige, natuurlijke stijl komt in veelvoud terug bij Beddinghouse. Mooie dessins in neutrale aardetinten in combinatie met een grote natuurlijke print of een sereen banendessin. Er is voor ieder wat wils; van zeer uitgesproken tot elegante prints!

Bekijk de nieuwe collectie Beddinghouse hier >>

Abundance

In de story Abundance staat de kleur aubergine centraal, een prachtige warme tint die in zowel gebloemde, geruite als gestreepte dessins uitstekend tot zijn recht komt. In combinatie met oker, donkergroen en hier en daar wat lichte accenten vormt de story Abundance een knus retro sfeertje voor in het slaapvertrek.

Naturing

Rust, natuur en het gebruik van verschillende materialen, texturen en kleur. In de story Naturing wordt er veel gewerkt volgens de populaire Wabi-Sabi trend waar het gebruik van aardetinten en natuurlijke producten centraal staat. Mooie lichte tinten worden gecombineerd met donkere grijstonen voor een diep contrast!

Golden

Bij het zien van de story Golden haal je het heerlijke gevoel van de nazomer in huis. Er wordt binnen dit thema veel gebruik gemaakt van okergeel, terra en oranje, dé kleuren die vaak gelinkt worden aan de ondergaande zon. Zoals het Beddinghouse betaamt, staat het kleurenpalet centraal en wisselen de prints sterk af. Echte eyecatchers, maar ook ingetogen prints sieren jouw slaapkamer dit najaar!

Stillness

Kom geheel tot rust met de dekbedovertrekken uit de story Stillness. Een oase van rust, sereniteit en een vleugje natuur. Het palet bestaat uit weelderig groen dat wordt afgewisseld met neutrale tinten zoals zand, beige en grijs.

Wonder

Warmte en enorm veel sfeer, dat spot je in de story Wonder. Rijke kleuren zoals aubergine, donkergroen en glanzend katoen-satijn zorgen voor een chique uitstraling. De dekbedovertrekken uit de story Wonder zijn perfect voor het najaar.

Powering

Blauw is de ultieme kleur voor in de slaapkamer. De koele tint staat bekend om de rustgevende werking op het brein en is daardoor goed voor een prettige, rustige nachtrust. De prints in Powering zijn net als in de andere stories afwisselend, maar blauw blijft de hoofdkleur met koele accenten en warme tegenhangers. Zowel lichtblauw als warm terra worden op een stijlvolle manier gecombineerd in de overwegend blauwgekleurde dekbedovertrekken.

De herfst is inmiddels van start en de nieuwe najaarscollectie staat klaar. De perfecte tijd om de slaapkamer om te toveren tot een knusse ruimte voor een onverstoorde nachtrust. Voor welke story kies jij? 

Vorig artikel
hoe schoon is jouw slaapkamer tips tegen beestjes huisstofmijt
Volgend artikel
Damai Arc dekbedovertrek