Kom alvast in de kerststemming; de nieuwste kerstfilms op Netflix!

Kom alvast in de kerststemming; de nieuwste kerstfilms op Netflix!

de nieuwste kerstfilms op netflix - sla een fijne plaid om je heen

Nog maar een paar weken te gaan en het is kerst! Inmiddels is het een kersttraditie voor velen geworden om rond (of ver vóór 😉 ) de kerstdagen al lekker op de bank te hangen en alle kerstfilms te bekijken die Netflix rijk is. Ook dit keer heeft de streamingsdienst een aantal mooie pareltjes toegevoegd. Dus trek je joggingpak aan, kruip lekker onder een zachte plaid, maak een kop warme choco en ontdek de leukste kerstfilms!

De leukste kerstfilms en series op Netflix

Elk jaar verschijnen er een heleboel nieuwe kerstfilms op Netflix die jou al helemaal in kerstsferen brengen. Ook nu zit je goed want van kerstbomen, mistletoes, droomprinsen, onverwachte liefdes tot tradities: alle zoetsappige kerst-clichés komen er in voor. Met deze 10 kerstfilms en series kom jij die koude wintermaanden wel door.

1. Holidate

2. The Princess Switch: Switched again

Vanaf 19 november op Netflix.

3. Operation Christmas Drop

4. Jingle Jangle: A Christmas Journey

Vanaf 13 november op Netflix.

5. Dolly Parton’s Christmas on the Square

Vanaf 22 november op Netflix.

6. De Familie Claus

De eerste Nederlands-Vlaamse kerstfilm op Netflix. Vanaf 7 december te zien.

7. Home for Christmas (Hjem Til Jul)

Seizoen 2 van deze Noorse serie is in december te zien op Netflix.

8. Dash & Lily

9. A Cinderella Story: Christmas Wish

10. A Bad Moms Christmas

 

Naast deze nieuwe kerstfilms heeft de streamingsdienst ook een aantal mooie klassiekers toegevoegd. Films als The Holiday, The Polar Express, Christmas Chronicles en How the Grinch Stole Christmas mogen deze kerst uiteraard niet ontbreken!

Fijne plaids om lekker om je heen te slaan

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way! Het kerstseizoen is officieel geopend. Tijd om je huis alvast gezellig in kerstsferen te brengen met een bijpassend dekbedovertrek en andere kerstversiering. En een kerstfilm kijken doe je natuurlijk niet zonder fijne plaid om je heen. Hoog tijd om een mooi plaidje aan te schaffen die behalve warm ook nog eens gezellig staat tijdens de donkere dagen. Zeker nu we meer thuis zijn. Kruip lekker weg onder een woondeken, pak de kerstkransjes erbij en bingen maar! Met deze mooie plaids kom jij de koude wintermaanden wel door.

Bekijk alle plaids >>

 

 

En welke kerstfilms uit dit rijtje ga jij kijken?

Vorig artikel
BLCKOUT Texas dekbedovertrek
Volgend artikel
Tesselaar wollen beddengoed Texelse scheerwol