Nieuw! Onder de wol met Tesselaer | Wollen beddengoed

Nieuw! Onder de wol met Tesselaer

Tesselaar wollen beddengoed Texelse scheerwol

Onlangs is het nieuwe merk Tesselaer toegevoegd aan ons assortiment. Dit oer-Hollandse merk is gespecialiseerd in Texels wol en maakt wollen beddengoed van hoogwaardige kwaliteit. Of je nu een heerlijk wollen dekbed, zachte onderdeken of ondersteunend hoofdkussen met wol zoekt, met deze duurzame collectie zit jij goed. Kruip diep onder de wol met Tesselaer en geniet het hele jaar door van geweldig slaapcomfort!

Tesselaer wollen beddengoed

Een goede nachtrust is essentieel, daarom heeft Tesselaar als doel ons slaapcomfort te verhogen. Dit doet het nieuwe Nederlandse merk door enkel gebruik te maken van wat de natuur ons te bieden heeft; namelijk zuivere wol van het Texelse schaap. Ze combineren de duurzame wol met een 100% katoenen tijk. Deze twee natuurproducten geven je soepelheid, natuurlijke isolatie en zacht comfort. Hiermee produceert Tesselaer hoogwaardige wollen dekbedden, hoofdkussens en onderdekens zodat jij heerlijk kunt genieten van een fijne nachtrust, het gehele jaar door. Welterusten!

Bekijk Tesselaer collectie >>

 

Texelse scheerwol

De Texelse schapen leven in West-Europa. In het voorjaar, als de temperatuur stijgt, willen schapen van hun warme vacht af en worden ze geschoren. Vervolgens wordt de wol gewassen in de Ardennen waar het water van uitstekende kwaliteit is. Het water is daar zo zuiver, dat het maar weinig toevoegingen nodig heeft om het wol schoon te wassen. Niet alleen beter voor het milieu maar ook voor je huid.

De voordelen van wol

Het Texelse scheerwol kent diverse voordelen. Dit natuurlijke en recyclebare materiaal houdt je warm gedurende de koude winternachten en koel tijdens zwoele zomernachten. Wol is dus optimaal vocht- en warmteregulerend, maar ook veerkrachtig. Dankzij de kroezing van de wol behoudt jouw beddengoed perfect zijn vorm, nacht na nacht. Daarnaast zit in scheerwol van nature lanoline, een vet dat een bacteriewerende en zelfreinigende werking heeft. Hierdoor is een wollen dekbed huisstofmijtwerend en lekker fris. En hebben de 100% natuurlijke en diervriendelijke wol-producten een lange levensduur. Wollen bedtextiel is dus zowel een comfortabele, gezonde als duurzame keuze. Kijk, dat is nog eens lekker in slaap vallen.

Naar wollen beddengoed >>

 

Wollen dekbed

Het Tesselaer 4-seizoenen dekbed bestaat uit een dun zomerdeel en een iets dikker lente- en herfstdeel. Koppel deze delen met behulp van de ritssluiting aan elkaar vast voor een winterdekbed met warmteklasse 1 voor optimale warmte. Door de wollen vulling is het dekbed ademend, isolerend en zorgt het voor uitstekende warmteregulatie. De tijk is heel fijngeweven en gemaakt van 100% katoen waardoor het dekbed soepel om je lichaam valt. Doordat het dekbed doorgestikt is in een ruitpatroon blijft de vulling goed op zijn plaats zitten. Dit wollen dekbed biedt jou het hele jaar ultiem slaapcomfort.

Hoofdkussen van zuiver scheerwol

Geniet van optimale ondersteuning met het Tesselaer hoofdkussen. Dit puntmodel kussen heeft een medium stevigheid met een goede drukverdeling, waardoor je heerlijk ontspannen slaapt. Voor de ideale nachtrust bepaal je zelf eenvoudig het volume van het hoofdkussen. En neem je graag jouw eigen kussen mee op reis? Je ontvangt het hoofdkussen in een luxe bewaartas. Ideaal!

Onderdeken van wol

De Tesselaer wollen onderdeken geeft extra bescherming voor je matras en zorgt het voor een heerlijk zachte ondergrond. De holle wolvezel biedt daarnaast optimale isolatie en dankzij de warmteregulerende werking van het materiaal geniet je het hele jaar van het comfort van een onderdeken. Met behulp van de handige elastieken die aan de onderdeken zitten, bevestig je de deken gemakkelijk aan je matras zodat deze goed blijft zitten.

 

Met Tesselaer kies je voor duurzaam geproduceerd wollen bedtextiel van Nederlandse bodem. En kruip jij straks lekker onder de wol?

 

Vorig artikel
de nieuwste kerstfilms op netflix - sla een fijne plaid om je heen
Volgend artikel
VT Wonen Earth dekbedovertrek