Voor de allerliefste mama: de leukste kinderdekbedovertrekken

Voor de allerliefste mama: de leukste kinderdekbedovertrekken

moederdag kinderdekbedovertrekken cadeau origineel

Zondag 14 mei is het Moederdag. Het perfecte moment om extra lief voor mama te zijn en haar te verwennen met een ontbijtje op bed. En misschien krijgt mama ook wel een cadeautje (hint hint).  Ben jij nog op zoek naar een mooi moederdagcadeau? Bekijk dan snel deze leuke kinderdekbedovertrekken, waarmee kinderen extra lang in bed willen liggen… Een mooier cadeau kun je mama niet geven!

Lees ook: De beste tip voor Moederdag: laat mama eens uitslapen »

Glow in the dark!

Met de nieuwe kinderdekbedovertrekken van Glow blijft het licht op de kinderkamer nog urenlang uit. Deze overtrekken hebben namelijk superleuke tekeningen die oplichten in het donker. Hoe gaaf is dat!

Glow Dinos dekbedovertrek Glow in the Dark
Glow Dinos dekbedovertrek

Dierenvriendjes

Houd jouw kind van dieren? Wij hebben verschillende mooie kinderovertrekken met dierendessins. Van prachtige tijgers tot schattige poezen en van galopperende paarden tot zwemmende dolfijnen, voor ieder wat wils!

Snoozing Wildlife kinderdekbedovertrek
Snoozing Wildlife kinderdekbedovertrek

Verkleedpartijtjes

Of jouw kind er nu van droomt om een prinses, piraat of prima ballerina te zijn, met de overtrekken van SNURK komen hun dromen uit. En als kinderen zichzelf eenmaal verliezen in hun fantasie, kun jij nog lekker blijven liggen in je eigen bed.

SNURK Ballerina kinderdekbedovertrek
SNURK Ballerina kinderdekbedovertrek

Voor kleine monstertjes

Zijn jouw kinderen echt van die kleine monsters ;)? Dan slapen ze vast heerlijk lang onder dit Monster kinderdekbedovertrek. Dit overtrek met vrolijke, gekleurde monstertjes maakt de kinderkamer in ieder geval lekker vrolijk. Of kies voor een Glow in the Dark variant. Al moet jouw kleine dan niet al te bang zijn in het donker.

Good Morning Monsters kinderdekbedovertrek
Good Morning Monsters kinderdekbedovertrek

Voor de kleine zoetekauw

Heb jij een kleine zoetekauw in huis? Dit witte Cupcakes kinderdekbedovertrek is bedekt met de lekkerste cupcakes. Smullen!

Good Morning Sweet dekbedovertrek

Een hele fijne Moederdag gewenst! Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren

Vorig artikel
Volgend artikel