Kleurrijk en stijlvol beddengoed en badtextiel van Pip Studio

Pip Studio: je dagelijkse dosis happiness!

Babylons Garden dekbedovertrek

Kan jouw huis wel een oppepper gebruiken? Dan is de lifestyle collectie van Pip Studio ideaal om je interieur een vrolijke colour boost te geven! Het motto van dit eigenzinnige topmerk zegt immers wel genoeg: Happy products for Happy people. Alles draait om kleurrijk design met geraffineerde afwerkingen. Vandaar dat de prachtige mix & match-dessins van de dekbedovertrekken en bedspreien, strandlakens en het badtextiel echte eyecathers zijn voor ieder interieur.

Pip Studio dekbedovertrekken

Word jij ’s ochtends vaak wakker met een ochtendhumeur? Onder een dekbedovertrek van Pip Studio gaat je dag zeker goed en positief van start! Met weelderige bloemen en Paisley-motieven als belangrijkste inspiratiebron is ieder ontwerp een ware lust voor het oog. Het bonte kleurenpalet combineert zachte pasteltinten met diepe donkere kleuren, zodat er voor iedere woonstijl en ieder seizoen wel een geschikt dessin is. Fijne sierbiesjes, gestoffeerde knopen, kussenslopen met Oxford-rand en speelse striksluitingen geven de exclusieve ontwerpen een extra chique uitstraling.

De omkeerbare dekbedovertrekken zijn gemaakt van hoogwaardige percale katoen. Op de eerste plaats staat dit luchtige en crispy materiaal bekend om zijn heerlijk zachte touch. Bovendien kun je door de goede ventilerende en absorberende eigenschappen zelfs tijdens de warmste zomernachten genieten van een lekker fris, comfortabel en koel bed. Dankzij de hoge draaddichtheid en het gebruik van extra fijn garen, valt beddengoed van percale katoen licht en soepel om je heen. De speciale weeftechniek maakt de stof ook nog eens extra stevig. Dus je kunt jouw nieuwe dekbedovertrek met een gerust hart regelmatig wassen, zonder dat het gaat pillen of zijn mooie kleur verliest.

Kleurrijk badtextiel

Met het badtextiel van Pip Studio laat je jouw badkamer stralen! De handdoeken, gastendoekjes, douchelakens en washandjes met kleurrijke bloemenprints en siermotieven geven immers echt dat fijne welness-gevoel. Zo begin je iedere dag helemaal fris en fruitig en voel je je weer helemaal als herboren na een fijn warm bad aan het einde van een lange werkdag. Heb jij altijd al gedroomd van jouw eigen spa? Ontdek dan ook de prachtige effen ontwerpen, zoals de Soft Zellige handdoeken. Aan de ene kant geven zij jouw badkamer een rustgevende Zen-uitstraling en aan de andere kant creëer je eenvoudig een moderne en chique look.

Natuurlijk geven de washandjes en handdoeken van Pip niet alleen een prachtige finishing touch aan je badkamer. Door het gebruik van hoogwaardige katoenen badstof heeft het zachte en soepele badtextiel namelijk een buitengewoon goed absorptievermogen. Het is dan ook ideaal om je mee te wassen en af te drogen. Net als de andere producten uit de lifestyle collectie is ook het badgoed afgewerkt met verfijnde details, zoals stevige lusjes en verstevigde zoomranden. Daarnaast is de stevige badstof slijtvast, makkelijk in onderhoud en duurzaam. Zelfs na talloze wasbeurten blijft de mooie kleur en vorm lang behouden. Dus je zult gegarandeerd veel plezier hebben van je nieuwe badgoed.

Zomerse strandlakens

Ben jij een echte zonaanbidder en liggen jouw zonnebril en zomerhoed al klaar voor de volgende strandvakantie? Dan mag een fleurig strandlaken zeker niet ontbreken in jouw strandtas! De prachtige dubbelzijdige creaties van Pip Studio zijn gemaakt van hoogwaardige katoen. Aan de voorzijde is de dikke stof verwerkt tot fluweelzachte velours, terwijl de achterzijde al het comfort biedt van sterk absorberende badstof. Daarom zijn deze royale baddoeken van 100×180 cm niet alleen geschikt om heerlijk comfortabel op liggen, maar ook om je snel mee af te drogen na een frisse duik. Al met al maken de klassieke Paisley- en bloemmotieven van deze trendy boho badlakens een prachtige toevoeging van jouw strandoutfit. Maar natuurlijk is er nog een andere reden waarom een felgekleurde strandhanddoek onmisbaar is in jouw koffer: zo hoef je immers nooit meer eindeloos te zoeken om jouw plekje terug te vinden op het strand. Handig toch?

Wat is jouw favoriete dessin van Pip Studio?

Vorig artikel
Beddinghouse Leone dekbedovertrek
Volgend artikel