Covers & Co: avontuurlijk, trendy beddengoed met een knipoog

Covers & Co: avontuurlijk, trendy beddengoed met een knipoog

Covers & Co dekbedovertrek najaarscollectie

Vrolijk, trendy & creatief; dat is waar Covers & Co voor staat. De collectie van dit merk bevat beddengoed met een knipoog. De dekbedovertrekken zijn geschikt voor zowel jong als oud en ogen allemaal nét even anders. Leuk als origineel cadeau voor Sinterklaas of met de feestdagen. Laat je verrassen door stralend beddengoed van dit unieke merk!

De najaarscollectie van Covers & Co

Ieder seizoen verrast Covers & Co ons met creatieve dessins die je aan het lachen maken. Van ijsjes tot palmbomen en van stranden tot walvisjes; niets is het merk te gek. Waar in het voorjaar het thema strand nog centraal stond, lopen dit najaar de wilde dieren voorop. Dit seizoen draait de najaarscollectie van Covers & Co om de jungle en safari dieren…Roar! Dus pak je verrekijker er maar bij en ga op avontuur in Afrika. Spot olifanten, tijgers en giraffen. Vind je dit toch een beetje eng? Ga dan op safari in Nederland en kom wilde herten tegen in het bos, vind lieveheersbeestjes en de mooiste vlinders. De dekbedovertrekken zijn vervaardigd uit hoogwaardig katoen renforcé in peuter maat tot lits-jumeaux. Ontdek de volledige najaarscollectie en ga mee op ontdekkingsreis!

Op safari – junglekamer

Is jouw kind gek op dieren? De junglekamer als kinder- of tienerkamer is helemaal de trend. Het junglethema kan prima voor zowel jongens als meiden en hoeft niet alleen voor de allerkleinsten weggelegd te zijn. De (urban) jungle trend zie je namelijk ook in veel woonkamers terug, dus waarom niet in de slaapkamer?

Haal de jungle in huis! Net als op de ark van Noach is het op het dekbedovertrek Noah een drukke beestenboel met veel verschillende dieren. Een olifant, giraf, tijger… welke dieren zie jij nog meer? Een iets rustiger dessin is het Into the wild dekbedovertrek, waar apen en zebra’s zijn afgebeeld op een witte achtergrond. De blauwe stippeltjes op de achterkant van het overtrek zorgen voor een frisse, speelse touch. Liever iets stoers? Zeg maar hallo tegen alle tijgers op het Machli dekbedovertrek. De Bengaalse tijgers lopen in het rond en aan de achterkant kun je hun mooie vacht nog eens goed van dichtbij bekijken. Durf jij het aan voor deze gewaagde print te kiezen?

 

Dichterbij huis – puur natuur

Vind je de Afrikaanse jungle veel te gevaarlijk, maar houd je wel van de natuur? Trek dan naar het bos vol mooie insecten, eekhorentjes en wilde herten. Deze lichte dessins met verfijnde patronen passen goed binnen de  peuter slaapkamer. De meeste dessins zijn dan ook verkrijgbaar in peuter maat. Ideaal wanneer de kleine nog in een peuterbedje of ledikant slaapt. Met deze frisse dekbedovertrekken creëer jij eenvoudig een vrolijke of schattige kinderkamer.

Jij geluk! Want het vinden van een lieveheersbeestje is altijd leuk. Dit keer laat je ze niet lopen over je hand maar over je bed! Het Ladybug dekbedovertrek is fris, verfijnd en perfect voor een meisjeskamer. En wist je dat lieveheersbeestjes geluk brengen? Dus, hoeveel tel jij er?
Wanneer je voor de winter juist meer op zoek bent naar een donkere kleur, dan is dit zeegroene dessin misschien iets voor jou. De bezige bijtjes op het Bee you dekbedovertrek vliegen druk in het rond, maar wees niet bang; ze doen je niets hoor. Dat wordt lekker slapen…Bzzz….

Als je denkt aan de Nederlandse natuur denk je natuurlijk ook aan vlinders. Prachtige vlinders in de mooiste kleuren fladderen alle kanten op bij het Papillon dekbedovertrek. Het oudroze dekbedovertrek met vlinders en strepen staat ontzettend leuk op een meidenkamer. Hoeveel vlinders zie jij vliegen?

 

Tip van de Sint – cadeaus voor de feestdagen

De Sint is weer in ons land. Het heerlijk avondje is in zicht en ook de kerstdagen staan voor de deur. Dat betekent dat de verlanglijstjes van de kinderen al weer klaarliggen en er lootjes zijn getrokken. Wij helpen Sinterklaas en de kerstman een handje door de leukste dekbedovertrekken bij elkaar te zetten. Vind jouw originele en nuttige sint- of kerstcadeau bij Smulderstextiel.nl en maak de feestdagen dit jaar onvergetelijk!

 

Vorig artikel
Vier mannendag met mannelijk beddengoed van Smulderstextiel.nl!
Volgend artikel
Snurk Unicorn dekbedovertrek