Een unicorn kamer, de trend voor meisjes

Een unicorn kamer, de trend voor meisjes

Snurk Unicorn dekbedovertrek

De magie van de zachte, mooie witte unicorns maakt iets los bij meisjes. De prachtige eenhoorns zorgen voor een betoverende sfeer in de slaapkamer. Slapen onder een unicorn dekbedovertrek is dan ook waanzinnig. Het creëren van een thema in de kinderkamer is helemaal van nú. Wij geven je daarom graag enkele bruikbare tips om jouw dochter een échte unicorn slaapkamer cadeau te doen!

Een betoverende eenhoorn slaapkamer

Je ziet haast geen meisjes meer zonder een unicorn accessoire. Hetzij een broodtrommel of pastelkleurige tas, hetzij een geheel ingerichte unicorn slaapkamer. De eenhoorn hype is enorm en daar weten wij alles van! Zachte tinten en sierlijke details, het hoort er allemaal bij. Met onderstaande tips tover je de slaapkamer van je dochter om tot een waar eenhoornparadijs.

Tips voor unicorn slaapkamer

  • Pasteltinten zijn een must! Ga voor zachtroze, lila of mintgroen op de muren. Dat kan eenvoudig met een likje verf of een leuk unicorn behangetje.
  • Kies een mooi vloerkleed zoals een fluffy wit exemplaar of eentje in bijpassende pastelkleur.
  • Kleed de muren aan met eenhoorn posters of stickers van regenbogen, sterren en dergelijke voor het ‘magische effect’.
  • Een unicorn dekbedovertrek mag zeker niet ontbreken! Slapen onder een unicorn dekbed laat je dochter heerlijk dromen.
Unicorn slaapkamer
Slapen in een prachtige eenhoorn kamer onder het SNURK Unicorn dekbedovertrek

Unicorn beddengoed voor meisjes

Aangezien de eenhoorn een enorme trend is op het moment spot je ook verschillende eenhoorn artikelen in ons assortiment. Van sierlijk en realistisch tot kleurrijk en speels. De dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en materialen, waardoor je een ruime keuze hebt!

Snoozing Wonderland dekbedovertrek
Mooi unicorn dekbedovertrek van Snoozing

Het Snoozing Wonderland dekbedovertrek is een ware topper. De mooie zoete kleuren in combinatie met de betoverende witte eenhoorn is een must have voor in iedere meidenkamer. En niet vergeten, een unicorn dekbedovertrek is ook ontzettend leuk om cadeau te geven! Zit jouw favoriet bij onderstaande dessins?

Maak het plaatje compleet

Zodra je de muren hebt voorzien van een fleurig pasteltintje en je oog hebt laten vallen op een mooi eenhoorn dekbedovertrek, is het tijd voor de zogenaamde finishing touch! Kleed de op en top meidenkamer aan met bijpassende accessoires zoals een mooie plaid. Deze drapeer je speels over het bed, maar zo’n warm dekentje is natuurlijk ook heerlijk voor je dochter om onder weg te kruipen. Vooral gedurende de wintermaanden, zodat ze onder het comfortabele genot van een warme plaid kan genieten van een boekje of het luisteren naar muziek.

Is een unicorn themakamer ook iets voor jouw dochter? 

Vorig artikel
Covers & Co dekbedovertrek najaarscollectie
Volgend artikel