Wat is het verschil tussen aanbieding en sale?

Wat is het verschil tussen aanbieding en sale?

Opruiming beddengoed

Ieder voor- en najaar vind je op Smulderstextiel de mooiste collecties dekbedovertrekken. Om het overzicht te behouden vindt er meermaals per jaar een actie of uitverkoop plaats. Op deze manier bieden wij aantrekkelijke kortingen, maar ruimen we ook ons magazijn op om plaats te maken voor de laatste trends en nieuwste dekbedovertrekken.

Sale

Jaar in jaar uit koopt Smulderstextiel groots in en verschijnen de nieuwe collecties tweemaal per jaar. Voor deze hagelnieuwe collecties dient er ook tijdig plaats gemaakt te worden. Een grootse SALE zorgt voor een letterlijke opruiming in ons magazijn, waarbij jij geniet van hoge kortingen op prachtig beddengoed.

Ga naar de SALE >

Grote opruiming

Gedurende de SALE profiteer je als consument van zeer scherpe prijzen op een geselecteerd aanbod. De kortingen gelden op zowel dekbedovertrekken, hoeslakensdekbeddenhoofdkussens en meer. Er zit altijd voor iedereen wel wat tussen. Wees er echter snel bij, want OP=OP.

2e Dekbedovertrek voor de halve prijs

Omdat we iedereen de beste kwaliteit beddengoed gunnen houden we de actie: 2e dekbedovertrek voor de halve prijs. Zo kun je combineren tussen dessins of maten, bijvoorbeeld een nieuw dekbedovertrek voor je kind en meteen eentje voor jezelf. Deze actie is geldig op alle dekbedovertrekken uit ons assortiment, waaronder ook de nieuwste collectie. Deze actie geldt echt alleen op dekbedovertrekken. Ander beddengoed, zoals hoeslakens en dekbedden zijn hiervan uitgesloten.

Black Friday

Black Friday is de laatste jaren ook in Nederland helemaal hot. Tijdens deze vrijdag eind november en vaak het hele weekend erna, vind je overal scherpe kortingen. Ook Smulderstextiel doet hieraan mee. Op deze manier kun jij mooi een voordelig cadeau scoren voor de feestdagen. Heeft jouw moeder een nieuwe set hand- en theedoeken nodig? Of wilt jouw kind al heel lang een nieuw dekbedovertrek omdat deze echt niet meer cool is? Profiteer dan van spectaculaire kortingen in het Black Friday weekend!

Aanbieding

Natuurlijk hebben we ook naast de reguliere acties hier en daar een aantrekkelijke aanbieding. Deze prijsverlaging kan meerdere redenen hebben. Een inkoopvoordeel, een grote voorraad of een uitlopend dessin kan leiden tot een lagere prijs. Door in het filter te kiezen voor ‘Hoogste korting’ spot je altijd de beste acties.

Bekijk snel de aanbiedingen op het beddengoed.

Vorig artikel
Beddinghouse Tournesol dekbedovertrek
Volgend artikel
Yellow Cecilia dekbedovertrek