Hemels slapen onder een wit dekbedovertrek

Hemels slapen onder een wit dekbedovertrek

Yellow Cecilia dekbedovertrek

Licht, stil en heerlijk fris. Wit is een tijdloze basiskleur waarmee je eenvoudig een gevoel van ruimte, harmonie en openheid creëert. Daardoor lijkt een witte slaapkamer niet alleen groter en lichter, maar is het ook de ideale rustplek waar alleen maar plaats is voor good vibes. Of je nu houdt van een klassiek landelijk interieur of juist van een moderne Scandinavische woonstijl, onder een wit dekbedovertrek geniet je zeker van een hemelse nachtrust.

Effen wit voor een chique hotellook

Een effen wit dekbedovertrek geeft je het gevoel alsof je iedere ochtend wakker wordt in het boutique chique hotel van je dromen. Geraffineerde details in de vorm van jacquard geweven streeppatronen, decoratieve plooien of chique volants rondom de kussenslopen geven de overtrekken net dat extra luxe tintje. Om het chique plaatje compleet te maken kies je natuurlijk voor een wit overtrek van katoen-satijn. Deze hoogwaardige kwaliteitsstof is zacht als zijde en speelt glanzend met het zonlicht.

Scandinavisch wit

Wit is natuurlijk de absolute hoofdkleur in een Scandinavisch interieur. Vooral in combinatie met strepen, ruitjes of andere geometrische vormen en patronen, maakt een wit dekbedovertrek jouw slaapkamer vanzelf helemaal hygge. Al die strakke lijnen geef je eenvoudig een zachter randje door het geheel af te stijlen met een knuffelzachte plaid of schapenvacht. Meubels van eerlijke en natuurlijke materialen, zoals blank hout en riet, zorgen ervoor dat de ruimte de puurheid en rust uitstraalt die zo kenmerkend is voor deze populaire woonstijl.

Walra More Dashes dekbedovertrek
Walra More Dashes dekbedovertrek

Goedkope witte SALE dekbedovertrekken

Natuurlijk wit

Is jouw slaapkamer een echte oase van rust waarin de natuur centraal staat? Ook dan is wit een prachtige toevoeging. Witte dekbedovertrekken met bloemen, dieren, veren of schelpen zorgen voor een gevoel van kalmte en evenwicht. Ze brengen buiten naar binnen en dragen zo bij aan een goede nachtrust. Net als diverse kamerplanten trouwens. Ze zuiveren de lucht en hebben daarnaast een positief effect op onze gezondheid én op onze nachtrust. Het zijn ook nog eens prachtige eyecatchers en mogen zeker niet ontbreken in jouw natuurslaapkamer!

Modern zwart-wit

Yin en Yang, licht en donker. Geen kleurcontrast is zo sterk als wit en zwart. Vooral in de vorm van grafische prints en lijnen brengt een wit dekbedovertrek met zwarte details diepte, balans en rust in huis. Je kunt die minimalistische en moderne uitstraling nog verder versterken door te spelen met robuuste materialen, als metaal of steen.

Welk wit dekbedovertrek zou mooi staan in jouw slaapkamer?

Vorig artikel
Opruiming beddengoed
Volgend artikel
Verkoelende dekbedden en kussens van Silvana perfect voor de zomer