Nieuwe collectie Essenza: stijlvol beddengoed in elegante herfsttinten

Nieuwe collectie Essenza: stijlvol beddengoed in elegante herfsttinten

Essenza nieuwe collectie beddengoed najaar

Het is alweer even geleden dat de herfst is begonnen. En of jij hier nu blij van wordt of niet, met het wisselvallige weer en de dalende temperaturen is dit een goed moment om jouw huis herfstproof te maken. Steek je slaapkamer in het nieuw met trendy beddengoed en ultra zachte plaids van Essenza. De nieuwe najaarscollectie staat bol van de herfsttinten, warme stoffen en weldadige prints. Hiermee maak je jouw slaapkamer knus en sfeervol en ben jij klaar voor het najaar!

Essenza najaarscollectie

’s Morgens is het kil, buiten is het guur en grauw, dus het is tijd om het gezellig te maken in huis en lekker binnen te blijven. En dan mag warm beddengoed en zachte woonaccessoires natuurlijk niet ontbreken. In de nieuwe collectie van Essenza vind je prachtige dekbedovertrekken in uitbundige kleuren, geïnspireerd op de laatste trends. Het expressieve merk biedt uniek en stijlvol bedtextiel van de beste kwaliteit in de meest intense kleuren. De nieuwe bedcollectie is opgedeeld in drie kleurthema’s met bijpassende woonaccessoires die je eenvoudig met elkaar kunt mixen en matchen, zodat jouw slaapkamer helemaal klaar is voor de herfst!

Ontdek de nieuwe collectie >

Opulent Ochre

In de story Opulent Ochre spat de warmte van de slaapkamers af. Okergeel en roestbruin zijn dit seizoen hot! De tinten zijn warm en elegant en worden afgewisseld met prachtige bloemenprints. De sfeervolle trendkleuren passen goed bij het najaar en maken jouw slaapkamer helemaal herfstproof.

 

Sophisticated Green

Ook dit seizoen is groen nog een belangrijke trendkleur. In de story Sophisticated Green is groen in verschillende tinten vertegenwoordigd, van diep olijfgroen tot mosgroen: de kleuren zijn zowel intens als rustgevend en komen rechtstreeks uit de natuur. Kies jij voor een katoen-satijnen dekbedovertrek met royale bloemenprint of ga je toch liever voor een casual overtrek met rustgevend effen dessin?

 

Tempting Terra

Lila is terug van weggeweest! Deze romantische paarse kleur laat je interieur stralen als nooit tevoren. Het beddengoed in vurige kleuren en paarsachtige tinten uit de story Tempting Terra geeft je slaapkamer een flinke boost. Precies wat je nodig hebt tijdens de donkere dagen.

 

Velvet plaids: knuffelbaar zacht met een chique uitstraling

Maak de slaapkamer compleet met een bijpassend hoeslaken en een mooie plaid als finishing touch! Omdat de plaids op de verschillende stories aansluiten combineer je ze eenvoudig met één van de gekozen dekbedovertrekken uit de nieuwe collectie. Neem de Essenza Furry plaid, een opvallende verschijning die ook de nodige comfort geeft. Het zachte fake fur voelt heerlijk zacht aan en geeft een luxe velvet look en feel aan je slaapkamer. Bovendien kun je tijdens de koude dagen de plaid ook als woonaccessoire gebruiken. Zo kruip je er ’s avonds op de bank heerlijk onder weg of leg je hem ’s nachts bij het voeteneind over je dekbedovertrek. Heerlijk warm en multifunctioneel!

 

Met welk kleurthema ga jij aan de slag in jouw slaapkamer? Roestbruin, verfijnd groen of toch romantisch paars?

Benieuwd naar de gehele collectie van Essenza? Je bekijkt ‘m hier.

Vorig artikel
Kayorie-nieuwe-collectie-najaar-2019
Volgend artikel
Snoozing-donzen-hoofdkussen