Verkoelende dekbedden & kussens van Silvana: perfect voor de zomer

Verkoelende dekbedden & kussens van Silvana: perfect voor de zomer

Verkoelende dekbedden en kussens van Silvana perfect voor de zomer

Het is circa 25 graden, heerlijk zomerweer waarbij je lekker kunt zonnebaden aan de kust of dobberen in het zwembad. Echter ’s nachts is het vaak wat minder genieten. Want, hoe lig je fris en aangenaam in bed met die tropische temperaturen? Geen paniek, want met een luchtig zomerdekbed en anti-transpiratie hoofdkussen van Silvana kun jij ook tijdens die klamme zomernachten genieten van een fijne nachtrust!

Koel en comfortabel slapen in de zomer met Silvana

Al ruim 35 jaar is Silvana een belangrijke speler in de beddengoedbranche. Het merk ontwikkelt en produceert hoofdkussens en dekbedden van de allerbeste materialen, voor ieder type slaper. Elk persoon is tenslotte uniek en verlangt naar een hoofdkussen en dekbed op maat. Silvana zet daarom alles op alles om haar beddengoed nog beter te laten aansluiten op individuele slaapwensen.

Zo heeft Silvana onlangs de Royale Colortemp serie ontwikkeld, een nieuwe dekbedden lijn verkrijgbaar in maar liefst 6 verschillende diktes en warmtes. Daarnaast biedt het merk hoofdkussens met speciale anti-transpirerende kenmerken aan. Op die manier wordt jouw lichaamstemperatuur perfect gereguleerd en geniet je ook in de zomer van fris en aangenaam slaapcomfort.

Silvana luchtige zomerdekbedden

Tijdens de warme zomernachten is het onprettig om onder een dikke deken te liggen. Niet alleen overdag is het buiten warm, ook ’s nachts blijft die warmte nog in de slaapkamer hangen. Als je dan onder een dik dekbed ligt wordt het klam, benauwd en ga je zweten. Allesbehalve comfortabel!

Silvana heeft daarom speciale zomerdekbedden ontwikkeld die dun, koel, sterk vochtregulerend en luchtdoorlatend zijn. Het oranje en rode donzen dekbed uit de Royale Colortemp serie met warmte klasse 1 of 2 zijn uitermate geschikt voor de zomer of als je het ’s nachts snel warm hebt in bed. Ga jij liever voor katoen? Dan is het Silvana Hawaii zomerdekbed de beste keuze. Katoen is eveneens een sterk vochtabsorberend en sneldrogend materiaal. Alles waar je naar op zoek bent wanneer het zomers erg warm is.

Naar dekbedden >

Wil je graag het gehele jaar genieten van een comfortabele nachtrust? De Silvana Royale Colortemp dekbedden zijn voorzien van knoopsgaten en knopen waardoor twee enkele Silvana Royale Colortemp dekbedden aan elkaar te koppelen zijn. Een makkelijke manier om zo zelf jouw gepersonaliseerde 4-seizoenen dekbed samen te stellen.

Silvana anti-transpiratie hoofdkussens

Word jij zomers regelmatig wakker op een warm hoofdkussen met een klamme nek of nat haar? Of heb je regelmatig last van nachtelijk zweten? Bekijk dan ook eens de speciale anti-transpiratie hoofdkussens van Silvana. Deze kussens bevatten een goede vochtregulerende en ventilerende vulling van bijvoorbeeld polyester vezels of kapok. Hierdoor kun jij óók in de zomer genieten van een droog slaapklimaat. Bovendien blijft je kussen vanwege de gepatenteerde behandeling (Sanitized®) schimmel- en bacteriewerend heerlijk fris en hygiënisch.

Naar hoofdkussens >

 

Ontdek meer tips om je hoofd koel te houden met tropische temperaturen.

 

Met welk beddengoed van Silvana maak jij jouw slaapkamer zomerproof?

Vorig artikel
Yellow Cecilia dekbedovertrek
Volgend artikel
Essenza Chicken Run dekbedovertrek