De Witte Lietaer dekbedovertrekken; stijlvol en elegant

De Witte Lietaer dekbedovertrekken; stijlvol en elegant

De Witte Lietaer Elm dekbedovertrek

Op zoek naar inspiratie voor een nieuwe slaapkamer look? Bekijk dan eens het nieuwe bedlinnen van De Witte Lietaer. De najaarscollectie staat zoals gewoonlijk bol van de trendy prints en kleurrijke dessins. De dekbedovertrekken worden geproduceerd met een groot oog voor detail en zijn gemaakt van hoogwaardige katoen.  Met De Witte Lietaer haal jij luxe, elegantie en kwaliteit in huis!

Face line Art

Ben jij dol op artistieke prints? Dan is de trend Face line art het helemaal voor jou. Deze opvallende trend met tekeningen of een lijnenspel van gezichten zie je steeds vaker en wordt ook in 2021 hartstikke hot. De Witte Lietaer heeft dit grafische motief op haar dekbedovertrekken laten terugkomen. Op die manier geef je jouw slaapkamer eenvoudig een make-over en maak je van je bed een echte eyecatcher. Kies met het Nîmes dekbedovertrek voor een monochrome look of ga met het Anastasia of Anaîs dekbedovertrek voor kleurrijke tinten en een warme uitstraling.

Bekijk De Witte Lietaer najaarscollectie >

 

Botanische prints

Botanische prints zijn nog steeds onwijs populair. Ben jij een liefhebber van groen? Tover je slaapkamer dan nu om tot een ware urban jungle. Het Salix dekbedovertrek van De Witte Lietaer heeft een schilderachtige print van bamboebladeren in verschillende tinten groen. Hiermee creëer je een frisse uitstraling in de slaapkamer. Maak het plaatje compleet met natuurlijke materialen, groene woonaccessoires zoals een zachte plaid en natuurlijk een heleboel planten!

Roestbruine tinten

In de winter zijn we veel binnen maar dat betekent niet dat het koud en somber moet zijn. Met de terra-trend haal jij de warme, zomerse dagen namelijk zo in huis. Het Tulipa dekbedovertrek vol witte, geschilderde tulpen op een roestbruine ondergrond zorgt een warme sfeer in de slaapkamer. De roestbruine tint combineert goed met natuurlijke materialen zoals rotan, bamboe en hout. Zo maak je van jouw huis een paradijsje tijdens de koude wintermaanden.

Trendkleur donkerblauw

Ben jij een liefhebber van donkerblauw? Goed nieuws! Want deze kleur blijft ook in 2021 nog populair. Ook in het nieuwe jaar genieten we van donkerblauwe interieurs. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer komt deze donkere kleur goed tot zijn recht. De Witte Lietaer heeft verschillende dekbedovertrekken in deze mooie donkere kleur. Kies voor een chique look met het Rex dekbedovertrek en combineer donkerblauw met okergeel. Of ga voor modern design met het Beaufort dekbedovertrek in een grafisch patroon. Deze tint biedt kalmte, geborgenheid en laat jouw volledig tot rust komen. Precies wat jij nodig hebt!

Over De Witte Lietaer

Al sinds 1898 biedt deze Belgische linnenproducent een uitgebreide collectie aan bed- en badtextiel. De Witte Lietaer is gespecialiseerd in huishoudlinnen en staat bekend om haar hoge kwaliteit, nette afwerking en oog voor detail. Daarnaast zijn de serie dekbedovertrekken zowel trendy als tijdloos en gemaakt van duurzame en gebruiksvriendelijke materialen. De Witte Lietaer is een prominente speler binnen ons aanbod.

En met welk dekbedovertrek van De Witte Lietaer maak jij een elegante slaapkamer look?

Vorig artikel
Tesselaer
Volgend artikel
Uni Satin dekbedovertrek