Carnaval in de slaapkamer - Grappige dekbedovertrekken

Carnavalssferen voor in de slaapkamer

SNURK Ball Pit dekbedovertrek - Carnaval

Ja, het is weer zover! In het zuiden van het land wordt komend weekend weer volop carnaval gevierd. Met divers beddengoed kun je het carnavalsfeest nu ook voortzetten in de slaapkamer. Laat je inspireren door deze feestelijke dessins!

Carnaval

Carnaval is van oorsprong een katholiek volksfeest dat tegenwoordig vooral in het zuiden van het land wordt gevierd, waaronder in Brabant en Limburg, maar ook in Zeeuws-Vlaanderen en regio Nijmegen. Komend weekend is het alweer zover, dus alle foute verkleedkleding kan weer uit de kast worden gehaald. Het assortiment van Smulderstextiel.nl biedt meerdere dekbedovertrekken met een feestelijk dessin. Zo kun je jouw slaapkamer omtoveren tot een waar carnavalsfeest. Uiteraard zijn de dessins leuk genoeg voor het hele jaar door, want er is altijd een reden voor een feestje!

Biertje?

Tijdens carnaval regent het letterlijk meters bier, en met deze dekbedovertrekken kun je nu ook wakker worden met een biertje! Dompel jezelf helemaal onder in het bier en slaap heerlijk comfortabel onder een van deze overtrekken. Bovendien zijn het zeer leuke dekbedovertrekken om cadeau te geven tijdens een vrijgezellenfeest of om te geven aan een (eeuwige) student.

 

Verkleedpartijtje

Met het creatieve, originele beddengoed van SNURK en Day Dream kun je nu ook verkleed gaan slapen. Wanneer je onder deze dekbedovertrekken ligt, lijkt het net alsof je nog verkleed bent net als tijdens carnaval. Slaap onder een mooie prinsessenjurk of naast een stoere piraat! De SNURK overtrekken zijn verkrijgbaar in zowel kinder- als volwassenmaten, de Day Dream dekbedovertrekken enkel in kindermaten. Als wat ga jij het liefst verkleed?

Meer SNURK beddengoed »

Last minute outfit?

Ga jij naar de carnaval, maar heb je nog geen outfit? Wat dacht je dan van deze leuke kinderponcho’s? Ze zijn leuk, grappig en lekker warm. Dat laatste is natuurlijk ideaal tijdens het dweilen. Enne… wij hebben ze stiekem alvast voor je gepast en ze zijn absoluut ook geschikt voor volwassenen :p

Mocht je echt à la minuut een outfit nodig hebben? Pak dan een (oud) wit laken, knip er twee gaten in en je outfit is compleet!

Hoe ga jij dit jaar verkleed?

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Vorig artikel
Heerlijke zachte handdoeken
Volgend artikel