Botanisch beddengoed voor een frisse lente

Botanisch beddengoed voor een frisse lente

iSeng Leaves dekbedovertrek groen

Met een botanisch dekbedovertrek haal je een prachtig stukje lente in huis. Vol kleurrijke bloemen, groene planten en bloeiende bloesem vormt de natuur een onuitputtelijke inspiratiebron. De botanische woonstijl is dan ook niet voor niets zo populair! En ben jij nog op zoek naar wat kleur en vrolijkheid in de slaapkamer? Snuffel dan eens rond in onze iSeng collectie, want dankzij de mooie iSeng dessins krijgt je interieur een heerlijk frisse voorjaarsboost.

Bloemen op je bed

Een botanisch dekbedovertrek tovert als vanzelf een lach op je gezicht. Laat wilde weidebloemen je beddengoed versieren of val ontspannen in slaap onder een groen en fris bladerdek. De natuur gaat haar eigen creatieve gang en ook jij kunt alle kanten op met de leuke botanische dessins van iSeng. Rozen, paardenbloemen of madeliefjes: deze veelzijdige overtrekken brengen de natuur prachtig in beeld. Voor de finishing touch zet je een paar groene planten neer, want dit soort kleine details voegen extra sfeer toe aan je interieur.

Streelzachte stof van hoogstaande kwaliteit

Vervaardigd uit de beste materialen bieden iSeng dekbedovertrekken je de hoogste kwaliteit slaapcomfort. Zo voelt katoen-satijnen beddengoed extra glad en streelzacht aan op de huid en heeft het een mooie, subtiele glans. Dankzij de speciale satijnbinding beschikken de dessins over een luxe uitstraling. De goed ademende stof en uitstekende warmteregulatie houden je lichaamstemperatuur constant. Dit bevordert je slaapritme zodat je iedere ochtend weer heerlijk fris en uitgerust wakker wordt.

Naast satijn heeft iSeng ook botanische dekbedovertrekken gemaakt van katoen renforcé. Deze kwalitatief hoogstaande stof bestaat uit 100% katoen en wordt net als linnen geweven met een platbinding. De binding maakt dit materiaal nog sterker en steviger dan normaal katoen. Katoen renforcé blijft dankzij de stevigheid extra lang mooi zonder dat het beddengoed scheef trekt of gaat pillen. Bovendien zorgt de zachte touch ervoor dat de stof prettig aanvoelt op je huid.

 

Klik hier voor alle iSeng dekbedovertrekken

 

Welk iSeng dekbedovertrek ziet er het mooiste uit in jouw slaapkamer?

Vorig artikel
Fleurelle dekbedovertrek
Volgend artikel
Beachvibe strandlaken Good Morning