Maak je zomer-outfit compleet met een mooi strandlaken!

Maak je zomer-outfit compleet met een mooi strandlaken!

Beachvibe strandlaken Good Morning

Ben jij stiekem in gedachten al je koffer aan het inpakken voor de zomervakantie? Geniet van de zomervoorpret en verwen jezelf (of je reisgenoten) alvast met een zonnig strandlaken! Bij Smulderstextiel vind je een ruime keuze aan strandhanddoeken voor het hele gezin. Uitgevoerd in verschillende maten en kwaliteitsmaterialen en versierd met de leukste prints in de mooiste trendkleuren. Dus laat die zomer maar komen!

Gebloemde strandlakens

Bloemen horen bij de zomer, je wordt er vanzelf vrolijk van! Met hun fleurige bloemmotieven geven deze strandlakens kleur aan jouw zomerlook op het strand, aan de rand van het zwembad of in de achtertuin. Zelfs zonder piña colada binnen handbereik waan je je met een exotische bloemenprint meteen op een tropisch vakantie-eiland. Voor een trendy vintage tintje kies je natuurlijk voor een strandhanddoek met Indische sits-motieven. Warme tinten roze, olijfgroen en okergeel maken deze rijk versierde florale dessins tot stijlvolle must-haves voor de zomer. Of verander jij de boulevard in jouw eigen privé catwalk met een stijlvolle botanische Art Nouveau-print om je schouders gedrapeerd?

Exotische strandlakens voor dierenliefhebbers

Ook een strandlaken met een kleurrijke dierenprint brengt de tropen onverwacht dichtbij. Met papegaaien, flamingo’s, zeesterren en stoere luipaardmotieven nemen deze handdoeken in XL formaat je mee naar tropische oorden rond de evenaar. Zonder dat je naar de andere kant van de wereld hoeft te reizen. Hoe relaxed wil je het hebben?

Stijlvol effen strandlaken

Op zoek naar een uni strandlaken voor een pure maar stijlvolle strandlook? In ons assortiment kun je kiezen uit talloze effen strandlakens in de meest uiteenlopende kleuren, van zacht pastel tot stoer zwart of donkerblauw. Subtiel ingeweven jacquard motieven in ton-sur-ton geven diepte en stijl aan deze elegante strandhanddoeken van topkwaliteit.

Ontdek onze complete strandlaken collectie

Voetbal strandlakens

Met de zomer voor de deur loopt het voetbalseizoen langzaam maar zeker op zijn eind. Ben jij een fanatieke voetbalsupporter en mis je die middagen langs de lijn nu al? Nergens voor nodig! Op een origineel voetbal strandlaken met het logo en de kleuren van je favoriete Europese topclub, zoals FC Barcelona of Juventus, laat je de hele wereld zien dat jij een trotse en trouwe fan bent. En wat is er nu fijner dan een comfortabele strandhanddoek om lekker op bij te komen na een potje strandvoetbal of een frisse duik in zee?

Vrolijke, lieve en stoere strandlakens voor de kids

Hoewel de meeste kinderen op het strand wel wat beters te doen hebben dan eindeloos bakken in de zon, mag hun favoriete strandhanddoek natuurlijk niet ontbreken in de strandtas. De heerlijk zachte en absorberende badstof is ideaal om je kindje snel mee af te drogen of om de gevoelige kinderhuid te beschermen tegen de zon. Dankzij het handige formaat van ongeveer 70×140 cm neem je onze kinder strandlakens bovendien gemakkelijk overal mee naartoe: een dagje strand, zwemles, een picknick in het park of als speelkleed in de tuin. Naast leuke prints met dieren, dinosaurussen, auto’s en videogames, heb je ook een uitgebreide keus uit bekende mini-helden als Bumba, Peppa Pig en de puppy’s van Paw Patrol voor de allerkleinsten en superhelden als Harry Potter en Batman voor stoere tieners.

 

Welk strandlaken is jouw favoriete must-have voor de zomer?

Vorig artikel
iSeng Leaves dekbedovertrek groen
Volgend artikel
Walra vintage cotton dekbedovertrek jade