De leukste cadeautips voor de feestdagen

De leukste cadeautips voor de feestdagen

Kerstcadeau tips

Nog even en de gezellige feestdagen komen er alweer aan! Een heerlijke tijd van samen zijn, oog voor elkaar hebben en natuurlijk lekker eten. Voor veel mensen is dit het ideale moment om hun geliefden te verrassen met een mooi cadeau. Ben jij nog op zoek naar leuke ideeën? Lees dan snel verder en laat je inspireren door onze tips.

Een plaid als de ultieme sfeermaker

Vindt jouw zus, moeder of vriendin niets fijner dan heerlijk warm wegkruipen onder een zachte plaid? Geef hem of haar deze winter dan een comfortabele plaid cadeau. Met een mooie plaid geef je de woonkamer een extra gezellige uitstraling. Ze zorgen voor extra sfeer in huis en voelen natuurlijk streelzacht aan op je huid. Ook zijn ze er in allerlei kleuren en maten. Hierdoor vind je altijd wel een geschikt exemplaar.

Heeft jouw geliefde een interieur met veel groen? Ga dan voor een diepgroene, donkerbruine of zwarte plaid. Misschien heeft hij of zij juist een landelijke of Scandinavische stijl. Deze woonkamers zien er prachtig uit met een lichte plaid. Verder kun je natuurlijk ook een typische kerstplaid cadeau geven. Hiermee haal je de kerstsfeer in huis en maak je het lekker gezellig.

 

Al onze plaids zijn gemaakt van stevige materialen die knuffelzacht aanvoelen. De fleece plaids houden bovendien warmte extra goed vast. Dit maakt ze ideaal voor tijdens de knusse kerstdagen. Verder zijn fleece plaids heerlijk fluffy en vormen ze zich soepel om je lichaam heen. Met deze eigenschappen geef je jouw vader, moeder, zus of vriendin het ultieme comfort item!

 

Geef dit jaar warmte cadeau

Naast plaids kun je dit jaar natuurlijk ook warmte cadeau geven met een heerlijk zacht dekbedovertrek. Onder lekker warm beddengoed heeft hij of zij het ’s nachts nooit meer koud tijdens de gure wintermaanden. Je kruipt er fijn onder weg en dankzij de kwalitatief hoogstaande materialen voelen dekbedovertrekken van Smulderstextiel.nl altijd comfortabel aan.

De stofsoort flanel houdt warmte zeer goed vast en is hierdoor bij uitstek geschikt tijdens koudere winternachten. Dit materiaal heeft een donsachtig laagje en beschikt over een zachte touch. Het past zich snel aan je lichaamstemperatuur aan. Maar ook katoen is een fijn materiaal om onder te slapen. Katoen is van nature soepel, huidvriendelijk en sterk vochtabsorberend. Net als flanel voelt katoen lekker zacht aan in je handen.

Binnen onze ruime beddengoedcollectie kun je kiezen uit allerlei verschillende kleuren en afmetingen. Hierdoor is een dekbedovertrek makkelijk te personaliseren naar eigen smaak. Ga bijvoorbeeld voor een hippe dierenprint of leg een mooi botanisch dessin op je bed. Ook een stijlvol effen dekbedovertrek doet het altijd goed. Gecombineerd met flanel heb je de perfecte combinatie van zacht en gezellig. Houdt de ontvanger meer van katoen of zacht linnen? Dan heeft Smulderstextiel.nl nog vele andere materialen om uit te kiezen.

Een strandlaken voor het zonnetje in huis

Op zoek naar een leuk én handig sinterklaas- of kerstcadeau? Denk dan eens aan een prachtig strandlaken. Met een strandlaken maak je jouw moeder, zus, broer of partner niet alleen blij tijdens de feestdagen, maar ook tijdens de zonnige zomermaanden. Bovendien kun je kiezen uit veel verschillende soorten, maten en dessins. Hierdoor zit er altijd een exemplaar tussen dat perfect bij jouw geliefde past. Groene palmbomen, exotische papegaaien of leuke zeesterren: deze vrolijke prints brengen je gegarandeerd in zomerstemming.

Al onze strandlakens voelen streelzacht aan op je huid en hebben een goed vochtabsorberend vermogen. Na een frisse duik in de zee ben je dus weer snel afgedroogd. Ze zijn daarnaast groot genoeg om er lekker languit op te liggen in de zon. Perfect voor op het strand, in het zwembad of tijdens een leuke picknick in het park!

Mooi en streelzacht badtextiel

Naast onze leuke strandlakens is ook zacht badtextiel een lekker praktisch cadeau. Met een prachtige set handdoeken en washandjes geef je de ander iets moois in handen wat ze tegelijkertijd altijd wel kunnen gebruiken. De sets zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en vervaardigd uit materialen van hoogstaande kwaliteit. Je kunt kiezen uit een groot aanbod effen dessins en sfeervolle prints met botanische elementen. Door de handdoeken, badlakens en zelfs hamamdoeken te combineren krijg je een leuk mix & match effect.

Is jouw zus, vriendin of kleindochter dol op een landelijk of romantisch interieur? Dan maak je haar zeker weten blij met prachtige roze, witte of terrakleurige handdoeken. Deze kleuren voegen net dat beetje extra sfeer toe aan je badkamer. Voor een trendy en tijdloze look kun je ook goed uit de voeten met zwarte, grijze en blauwe sets. Zwart en grijs zijn bovendien een mooie keuze wanneer je op zoek bent naar een stoer mannencadeau voor  je vriend, zoon of vader.

 

Inspiratie opgedaan door onze cadeautips voor de feestdagen? We hopen dat je jouw geliefde er dit jaar blij mee verrast! Een leuke woonaccessoire als kerst- of sinterklaascadeau past mooi bij ieders interieur. Je haalt sfeer in huis en maakt het deze kerst extra gezellig. Wat is jouw favoriete cadeau?

Bekijk hier onze volledige kerstcollectie

 

 

Vorig artikel
Volgend artikel