Pretty Pastel: zachte, zoete kleuren in de slaapkamer

Pretty Pastel: zachte, zoete kleuren in de slaapkamer

Essenza Michelle dekbedovertrek

Het is voorjaar. Het seizoen waarin de buitenwereld weer meer kleur krijgt. De bloemen staan in bloei, het zonnetje komt weer vaker tevoorschijn en alles oogt weer fris en fruitig na een kille winter. De lente betekent ook een nieuwe collectie waarin een nieuwe trend is ontstaan: Pretty Pastel. Een hippe stroming waar pasteltinten, maar ook prachtige bloemenprints de boventoon voeren. Gaat jouw hart sneller kloppen van zoet, fris en romantisch? Pretty Pastel is dan zeker iets voor jou!

Zoals voor iedere nieuwe collectie geldt, zijn prominente merken als Essenza, Beddinghouse, Walra en Ariadne at Home bovenop de laatste trends gesprongen. Waar we zowel in de mode als in het interieur meer pasteltinten zien, zijn deze zachte kleuren ook in de beddengoedcollecties toegepast. Met name lila, zacht groen, babyblauw en roze tinten komen meermaals terug. Hetzij in een effen dessin, hetzij als een rijke bloemenprint. Wij zijn een groot fan van deze Pretty Pastel trend. Ben jij ook te verleiden door deze prachtige dessins?

 

Royale prints in combinatie met zachte kleuren

De trend Pretty Pastel is eigenlijk vrij divers. Zowel effen overtrekken als levendige prints passeren de revue. Het doet ergens denken aan voorgaande trends zoals Boutique Chic, maar door de lichte kleurstellingen krijgt het een geheel andere uitstraling. Pastel staat voor fris, vrolijk en romantisch. Daarnaast is het een perfecte combinatie met zowel fijne als robuuste (bloemen)prints. De trend is een ware opsteker voor de slaapkamer. Vooral wanneer je het combineert met lichte muren, zachte stoffen en bijpassende accessoires.

Kies voor bijpassende accessoires

De lichte kleuren ogen fris en passen perfect bij de lente en zomer. Door ook te kiezen voor bijpassende accessoires, zoals een plaid, hoeslaken of mooie bedsprei verwerk je de trend in zijn totaliteit in een handomdraai in jouw slaapkamer.

Je kunt natuurlijk kiezen voor gelijksoortige tinten, maar ook een contrastkleur past zeer goed binnen de Pretty Pastel trend.

Is de Pretty Pastel trend ook iets voor in jouw slaapkamer? 

Bekijk hier de Pretty Pastel Trend
Vorig artikel
Satin d'Or Satijnstreep dekbedovertrek Ivoor
Volgend artikel
BLCKOUT dekbedovertrekken