Damai voorjaarscollectie: geraffineerd, eigentijds en duurzaam

Damai voorjaarscollectie: geraffineerd, eigentijds en duurzaam

Damai Miro dekbedovertrek

Met de nieuwe dekbedovertrekken van Damai geef je jouw slaapkamer eenvoudig een frisse en stijlvolle lente make-over. De moderne designs in sobere natuurtinten geven karakter aan je interieur. Daarnaast staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit topmerk maakt dan ook bij voorkeur gebruik van de beste natuurlijke kwaliteitsmaterialen. Zo geniet je ook nog eens van optimaal slaapcomfort. Om je te helpen bij het vinden van het dekbedovertrek dat perfect bij jouw interieurstijl past, is de collectie van Damai onderverdeeld in vier thema’s.

Clean Heritage

De horizontale strepen en geometrische prints van de dekbedovertrekken Base en Casa van Damai zorgen voor een moderne en harmonieuze sfeer in jouw slaapkamer. Het sobere en natuurlijke kleurenpalet van het Clean Heritage thema sluit dan ook naadloos aan bij de slow living trend die onze interieurs verovert. De subtiele motieven en ronde organische vormen geven bovendien extra warmte en zachtheid aan het minimalistische design.

Recharge

Voor een fris en uitgerust begin van de dag biedt Damai je de keus uit een reeks nieuwe dekbedovertrekken in neutrale trendkleuren in het thema Recharge. De gemêleerde stof van model Mik geeft het effen design een fijne linnenlook. Ook met het Ebba overtrek creëer je eenvoudig een relaxte Urban Chic stijl in jouw slaapkamer, dankzij de elegante structuurprint en stoere stiksels rondom de kussenslopen. De grafische zigzagpatronen van dekbedovertrek Atomy brengen bovendien een gevoel van rust en ruimte in jouw interieur. Ideaal om lekker te ontspannen na een hectische dag!

Ontdek de voorjaarscollectie van Damai

Global Affairs

Organische vormen in warme aardetinten staan centraal in het wereldse Global Affairs thema uit de Damai collectie. Zij maken van het dekbedovertrek Miro een echte eyecatcher voor een slaapkamer in Japandi stijl. Houd jij meer van een industriële woonstijl? Kies dan voor de modellen Kente of Souk met hun grafische prints in stoere trendkleuren olijfgroen, roestbruin en donkerblauw. Ook het grijze Warda overtrek zorgt voor een rustige en relaxte mindset. De grove betonachtige structuur van de gemêleerde ondergrond vormt een mooie basis voor de handgetekende droogbloemen. Die geven het geheel net die chique touch.

Wonderworld

Het voorjaar is natuurlijk het moment bij uitstek om wat extra kleur te brengen in je leven. Het extravagante Damai Rainbow dekbedovertrek uit het thema Wonderworld doet denken aan de psychedelische motieven uit de jaren ’70. Het bijna hypnotiserende effect van de grafische print in felle tinten paars en blauw geeft een vrolijke beat aan je slaapkamer. Een perfect item om je dag met een kickstart te beginnen!

Welk dekbedovertrek uit de nieuwe voorjaarscollectie van Damai past het beste in jouw slaapkamer

Vorig artikel
Volgend artikel
dekbed-wassen