Uitgelicht: ergonomische hoofdkussens van Polydaun

Uitgelicht: ergonomische hoofdkussens van Polydaun

Uitgelicht: ergonomische hoofdkussens van Polydaun

Blijf jij ’s nachts alsmaar draaien in bed? Of sta je op met nek- en rugpijn? Waarschijnlijk lig je dan op het verkeerde hoofdkussen. In bed is het van groot belang om de juiste slaaphouding aan te nemen. Een ergonomische hoofdkussen van Polydaun helpt hierbij. Zo liggen jouw hoofd en rug in één lijn, voorkom je klachten en geniet je van een optimale nachtrust!

Ergonomisch slapen met Polydaun

Al sinds 1962 zorgt Polydaun ervoor dat je iedere ochtend fris ontwaakt. Met behulp van geavanceerde technieken worden speciale materialen ontwikkeld en fijne dekbedden en hoofdkussens gemaakt. Hierdoor kan in ieders slaapbehoefte worden voorzien. Om te blijven innoveren heeft slaapexpert Polydaun een serie ergonomische hoofdkussens ontwikkeld: Juliette en Liv. De ergonomische modellen sluiten perfect aan op de schouders, waardoor de nekwervels en het hoofd in de juiste positie liggen voor een comfortabele nachtrust. Zo zijn klachten verleden tijd en sta jij ’s morgens fit en uitgerust op, elke dag weer.

Polydaun Juliette hoofdkussen

De Juliette hoofdkussenlijn van Polydaun onderscheidt zich door de ergonomische wigvorm. Vanwege de speciale nek-inkeping sluit het kussen perfect aan op je schouders. Je hoofd en je nek- en rugwervels komen in één rechte lijn te liggen, waardoor je spieren en zenuwen volledig kunnen ontspannen. Op die manier heb je optimale ondersteuning en geniet je van een betere nachtrust. De ergonomische hoofdkussens hebben een gemiddelde zachtheid en zijn daarmee vooral geschikt voor mensen met een gemiddeld postuur, slapend op een normaal matras.

De drie varianten binnen de Juliette hoofdkussenlijn verschillen in type vulling en mate van stevigheid. Zo is de Comfort-O-Bol vulling met polyester vezelbolletjes enorm veerkrachtig en redelijk stevig. Dit kussen vormt zich perfect naar je hoofd. Terwijl de Daunfill vulling bestaat uit superzachte, soepele microvezels. De vulling biedt het comfort en de lichtheid van dons, maar de praktische eigenschappen van een synthetische vulling. Heb jij last van een huisstofmijtallergie? In dat geval is het model met Suprelle Protect® vulling wat voor jou. Deze duurzame vulling biedt permanente bescherming tegen huisstofmijt. Bovendien is het kussen veerkrachtig, ultrafijn en licht van gewicht.  Kies een van de drie varianten en begin voortaan de dag weer vol energie!

Juliette Daunfill hoofdkussen > Juliette Suprelle Protect hoofdkussen > Juliette Comfort-O-Bol hoofdkussen >

 

Polydaun Liv Ergo hoofdkussen

Kenmerkend voor het Liv Ergo hoofdkussen is het boxmodel met opstaande rand. Hierdoor is het uitermate geschikt voor zij- en rugslapers. De Suprelle Protect® fiberballs vulling van gepatenteerde gesiliconiseerde holle polyester vezel is veerkrachtig en licht in gewicht. Verder is de vulling van deze ergonomische hoofdkussens voorzien van een TripleGuard® behandeling waardoor bacteriën en schimmels na 24 uur voor 99% zijn verdwenen. Deze niet-uitwasbare bescherming maakt het Liv hoofdkussen zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Bovendien geeft de 100% jacquard geweven katoenen tijk net dat beetje luxe. De combinatie van het model en de vulling zorgt ervoor dat je hoofd en nek gelijkmatig en optimaal ondersteund worden.

Liv Ergo hoofdkussen >

 

Wil jij hulp bij het kiezen van je nieuwe hoofdkussen? Bekijk dan eens onze keuzehulp.

Voor welk ergonomische hoofdkussen kies jij? 

Vorig artikel
Volgend artikel
alles over katoen