Opvallend: de frisse voorjaarscollectie van Walra

Opvallend: de frisse voorjaarscollectie van Walra

opvallend: de frisse voorjaarscollectie van Walra

Het zonnetje laat zich steeds vaker zien en met de start van het nieuwe seizoen verlangen we steeds meer naar die warme lente- en zomerdagen. Dit gevoel heeft Walra proberen samen te brengen in de nieuwe collectie. Van zachte pastels voor een romantische uitstraling tot nautische strepen voor een stoere beach look; met deze vrolijke voorjaarsdessins geef je jouw slaapkamer een oppepper!

Walra voorjaarscollectie

Al jaren is Walra een prominente naam en bekend om bed-, bad- en keukentextiel van hoogstaande kwaliteit. Typerend zijn de subtiele ontwerpen, soepele stoffen en hoogwaardige afwerking waarbij wordt ingespeeld op de laatste trends. Ontdek door welke trends Walra ditmaal is geïnspireerd voor de nieuwe voorjaarscollectie en ervaar zelf de kracht van zacht bedlinnen.

Ontdek de nieuwe collectie >

Retro Romance

Eén van de trends voor 2022 is Pastel Perfect. Frisse tinten als babyblauw en licht paars zie je overal terugkomen. Niet alleen in de fashionscene, ook in de woonwereld hebben de zoete kleurtjes onze harten veroverd. De thema-collectie Retro Romance draait om deze trend. Binnen de voorjaarscollectie van Walra vind je dessins met kleine, speelse bloemetjes en pastelkleuren als botergeel, lichtgroen en lila. Daarnaast zien we dekbedovertrekken met rozen die je slaapkamer een romantische uitstraling geven. Dit beddengoed combineer je uitstekend met brocante items voor een Engelse Cottage stijl.

 

Coastal Living

Wakker worden met het geruis van de golven, opstaan met je voeten in het zand en je voelt de wind door je haren. Het relaxte strandleven is goed. Je hoeft niet meer naar de kust, want met Walra voorjaarscollectie haal je het zomerse strandgevoel gewoon naar je slaapkamer. Kenmerkend in deze collectie zijn de nautische strepen, van dik tot dun, en de kleuren van de natuur, denk aan zeegroen en zandkleur en luchtblauw. Combineer één van deze dekbedovertrekken met een jute vloerkleed, pampasgras, hout en schelpenhangers. Met de thema-collectie Coastal Living geef je jouw slaapkamer in een handomdraai een echte beach look!

Natural Beauty

Heeft jouw slaapkamer niet veel opsmuk nodig? Of wil je meer rust en sereniteit in de slaapkamer? In dat geval is de thema-collectie Natural Beauty iets voor jou. De dessins binnen dit thema zijn tijdloos en elegant. Typerend zijn de subtiele prints, luxe afwerking en naturelle kleurenpalet. De dekbedovertrekken uit de Walra voorjaarscollectie hebben veelal zandkleuren als beige, ecru, wit en cognac. Het thema sluit uitstekend aan op de woontrend van 2022: Wabi Sabi, waarbij minimalisme, aardetinten en robuuste materialen centraal staan. Kies jouw favoriete dessin en maak je slaapkamer helemaal zen!

Welk dessin uit de Walra voorjaarscollectie is jouw favoriet?

Vorig artikel
Walra Retro Flowers dekbedovertrek
Volgend artikel
Cinderella Marquise dekbedovertrek