De lente op bed met gebloemd beddengoed

De lente op bed met gebloemd beddengoed

Walra Retro Flowers dekbedovertrek

Het zonnetje komt al goed tevoorschijn, de lente is begonnen! Om het voorjaar écht in huis te halen kies je natuurlijk voor fleurig beddengoed. Wij hebben een aantal toppers geselecteerd, deze zijn helemaal lente-proof. Welk dekbedovertrek is jouw favoriet?

Bloemen voor op bed

Zodra je aan het voorjaar denkt, denk je natuurlijk meteen aan bloemen. Fleurige tulpen, narcissen en blauwe druifjes zijn de eerste pareltjes in het vroege voorjaar. De vrolijke verschijningen maken veel los bij de mens, want als de narcissen verschijnen is dat het onofficiële startsein voor de lente. Om het voorjaar ook binnenhuis te laten gelden kies je voor lente-proof beddengoed. Een gebloemd dekbedovertrek, hoe leuk is dat!

Royale bloemenprints

Echte eyecatchers in de slaapkamer zijn dekbedovertrekken met een grootse bloemenprint. Vaak in combinatie met een sprekende kleur zijn het opvallende verschijningen en daarmee perfect voor een heerlijk lentegevoel in huis!

Verfijnde bloemenprints

Voor een zachte, romantische uitstraling is een dekbedovertrek met een fijn gebloemd dessin bij uitstek geschikt. Daarnaast zorgt het voor een frisse look, goed passend bij het nieuwe seizoen! Ook dit keer zien we bij veel merken de verfijnde bloemenprints in veelvoud terugkomen. Vaak in combinatie met pasteltinten, maar ook uitgesproken kleurencombinaties worden niet geschuwd.

Bloemenpracht en ultiem slaapcomfort

Het voorjaar is het perfecte moment voor de prominente beddengoedmerken om een bloemenprintje op te nemen in de collectie. Dit seizoen is de bloemenprint namelijk razend populair. Maak het plaatje compleet met een bijpassend hoeslaken. Ga eens voor een mooie pasteltint, matchend bij de print van het dekbedovertrek.

Naast de kleur of print is het materiaal ook van belang. Niet alleen op het gebied van prints is er enorm veel keuze, ook het aanbod aan uiteenlopende materialen wordt steeds breder. In het voorjaar en de zomer zijn luchtige, ademende materialen aan te raden. Zowel voor het dekbedovertrek als het hoeslaken. Kies voor bijvoorbeeld ademend en absorberend katoen of katoen-satijn voor een nét iets chiquere touch. Jersey is betreft hoeslakens een ideale stof met een perfecte pasvorm, het sluit netjes aan en voelt heerlijk zacht aan.

 

Met welk dessin fleur jij je slaapkamer op dit voorjaar?

Vorig artikel
Essenza Maggie dekbedovertrek
Volgend artikel
opvallend: de frisse voorjaarscollectie van Walra