Uitgelicht: de nieuwe collectie van Essenza

Uitgelicht: de nieuwe collectie van Essenza

Essenza Maggie dekbedovertrek

Het voorjaar breekt aan en dat betekent een nieuwe collectie van Essenza. Het is wederom een frisse lijn met prachtig beddengoed in heerlijke kleuren en prints. De collectie is opgedeeld in 3 stories; Hotel Spring, Love Affair en Summer Breeze. Allen sterk verschillend van elkaar, zodat er 3 duidelijke thema’s worden aangesproken en er voor ieder wat wils te vinden is deze lente. Welke story spreekt jou aan?

De voorjaarscollectie bestaat uit frisse, zachte kleuren en royale prints, maar ook rustige en romantische dessins wisselen elkaar af. Na een lange sombere periode breekt er gelukkig weer een tijd aan waarin genieten centraal staat. Vrijheid blijheid is eigenlijk wel hetgeen wat centraal staat binnen de nieuwe collectie van Essenza. Genieten van de zon, de natuur en al het moois om je heen. De mooie kleurenpaletten laten dit zien, evenals de prachtige prints en dessins die wederom doen verrassen

Bekijk de nieuwe collectie van Essenza hier >>

Hotel Spring

De story Hotel Spring weerspiegelt het nieuwe seizoen als geen ander. Donker wordt weer licht en dat zien we overduidelijk terug in de dessins van Essenza. De story is gebaseerd op lichte kleuren met sprankelende accenten. Niets moet, alles mag. Het is weer tijd voor spontane uitjes, genieten van de zon op je gezicht en een fantastische tijd die komen gaat. Met het sprekende kleurenpalet en de eveneens catchy prints haal je de geur van citroenen haast naar de slaapkamer. De zachte tonen van silk, antique white en morning swim ogen hemels luchtig. Vooral in combinatie met de dromerige prints en basic, maar elegante streeppatronen en bloemendessins zijn het prachtige plaatjes voor op bed.

Love Affair

De zomer betekent ook heerlijk ontwaken met het raam open, slenteren door de stad of over de boulevard en dagelijks genieten van het zonnetje op je gezicht. De prints uit de story Love Affair zijn speels en romantisch. Het palet bestaat uit dromerige, zachte tinten. Subtiel lila, antique white en verschillende assige kleuren en poederige tinten vormen samen een magisch en mysterieus geheel. Fern yellow en nightblue komen hier en daar terug en zorgen voor extra diepte en de nodige pit.

Summer Breeze

In de story Summer Breeze staan drie woorden centraal: subtiel, delicaat en bescheiden. In het thema waan je je in een dromerige, zomerse dag. Struinend door het veld, waar de lavendel heerlijk bloeit en een briesje door je haar waait. De kleuren in de Summer Breeze story zijn vooral vrouwelijke, lieflijke tinten zoals darling pink, mauve, pistache en fern yellow. Deze passen perfect bij het zwoele van de zomer. Het zachte wordt gecompenseerd met bright terra, earth pink en marron voor een aards en natuurlijk tintje.

Welke stijl spreekt jou aan voor het voorjaar? 

Vorig artikel
Wekker
Volgend artikel
Walra Retro Flowers dekbedovertrek