Maak het deze winter knus en gezellig met Day Dream

Maak het deze winter knus en gezellig met Day Dream

Day Dream Mats flanel dekbedovertrek

De donkere en koude wintermaanden zijn perfect om het binnen knus en gezellig te maken. Ook de slaapkamer mag je daarbij niet vergeten. Met een mooi overtrek van Day Dream in een warm flanel of met een typerende Nordic print breng je meteen die winterse uitstraling naar de slaapkamer. Of kies je toch liever voor een vrolijke bloemetjesprint?

Over het merk

Day Dream is een Nederlands merk met een zeer gevarieerd aanbod. Het merk combineert klassieke dessins met trendy invloeden. Dit zorgt voor stijlvolle en opvallende prints. Met de unieke dekbedovertrekken creëer je gemakkelijk extra sfeer in de slaapkamer. Daarnaast staat uitstekende kwaliteit voorop en zijn de overtrekken gemaakt van katoen (renforcé) of heerlijk warm flanel katoen in de winter.

Nordic dessin

Een zogenaamde Nordic print op het dekbedovertrek doet het altijd goed in de winter. Je vindt er typische Scandinavische elementen op terug zoals rendieren, dennenbomen en ijskristallen. Deze winterse prints zijn vaak gecombineerd met een banen- of ruitpatroon waarmee je eenvoudig een knusse winterse sfeer in de slaapkamer creëert. En gemaakt van heerlijk zacht flanel versterk je deze warme sfeer nog meer.

Slapen onder de sterren

Droom weg onder de sterren! In de winter zijn de sterren aan de hemel heel duidelijk te zien doordat het buiten al vroeg donker is. Maar om onder de sterrenhemel te slapen is in deze tijd van het jaar nogal frisjes. Toch kun je juist nu genieten van sterren. Je ziet de sterren in deze maand van het jaar niet alleen veel terug vanwege Kerst, maar je vindt ze ook op de dekbedovertrekken van Day Dream. Met zo’n sterrenpatroon creëer je een fijne en knusse sfeer op de slaapkamer.

Voorproefje op het voorjaar

Ben jij niet zo’n winter mens en kan het niet snel genoeg weer voorjaar zijn? Wacht dan niet langer tot je buiten weer kunt genieten van de lente, maar breng het alvast naar je slaapkamer! Het merk Day Dream heeft een paar prachtige voorjaars dessins in de collectie zitten waarmee je in een handomdraai wat vrolijkheid en kleur aanbrengt. Zo geniet je ongeacht het seizoen altijd van een opgewekt lente sfeertje!

Welk overtrek zou jij onder de kerstboom willen vinden?

Vorig artikel
Walra flanel dekbedovertrekken
Volgend artikel
Damai Dew dekbedovertrek