Nooit meer schaapjes tellen met het wollen beddengoed van Tesselaer

Nooit meer schaapjes tellen met het wollen beddengoed van Tesselaer

Wollen beddengoed

Heb jij soms moeite om in slaap te vallen als het buiten kouder wordt? Met het wollen beddengoed van Tesselaer geniet je zomer en winter van een gezonde en comfortabele nachtrust. Dit heerlijk zachte natuurmateriaal zorgt niet alleen voor optimaal slaapcomfort, maar is ook nog eens duurzaam en biologisch afbreekbaar. We zetten de voordelen van dit kwaliteitsbeddengoed graag voor je op een rij.

Wol: puur natuur voor een gezonde nachtrust

Wol is een natuurproduct van hoge kwaliteit dat tegelijkertijd luchtig en behaaglijk warm aanvoelt. Door de kroezige structuur heeft dit veerkrachtige materiaal namelijk een uitstekende isolerende, ademende en vochtregulerende werking. Daardoor zorgt wollen beddengoed in de winter voor weldadige warmte en in de zomer juist voor aangename verkoeling. Dankzij het hoge gehalte wolvet of lanoline geeft wol bovendien verlichting voor mensen die last hebben van reuma of spierpijn.

Wollen beddengoed voor een schone en hygiënische slaapomgeving

Wol is van nature antibacterieel, zelfreinigend en vochtafstotend. Door de goede vochtregulering krijgen bacteriën, huisstofmijt en schimmels dan ook geen kans. Daardoor is wollen beddengoed ook bij uitstek geschikt voor kinderen en voor mensen met een huisstofmijtallergie. Verder zorgt de keratine in de wol ervoor dat nare geurtjes zich niet kunnen ontwikkelen.

Wol is duurzaam en biologisch afbreekbaar

Wol is een hernieuwbaar materiaal: schapenwol groeit natuurlijk voortdurend. Nadat een schaap is geschoren, krijgt het immers het volgende jaar weer gewoon een nieuwe vacht. Doordat wol bestaat uit keratine (net als mensenhaar), is deze bovendien volledig biologisch afbreekbaar. Dus beter voor mens en milieu. Tenslotte is wollen beddengoed bijzonder sterk en slijtvast, waardoor het een lange levensduur heeft.

Het wollen beddengoed van Tesselaer
Collectie Tesselaer
Collectie Tesselaer

Wollen beddengoed van Tesselaer

De hoogwaardige hoofdkussens, dekbedden en onderdekens van Tesselaer combineren een vulling van zuivere scheerwol van Texelse schapen met een tijk van 100% natuurzuivere katoen. Puur natuur dus! Het beddengoed bevat uitsluitend de zuiverste en hoogste kwaliteit scheerwol en daarom dragen de producten allemaal het bekende Woolmark© label. Door de natuurlijke isolatie, veerkracht, soepelheid en het behaaglijke comfort geniet je van een gezonde en verkwikkende nachtrust, nacht na nacht, het hele jaar rond. Om je wollen beddengoed optimaal te beschermen tegen vuil, vocht en stof wordt het geleverd in een stevige opbergtas.

Vorig artikel
De 4-seizoenen dekbedden van Polydaun
Volgend artikel