Haal het vakantiegevoel in huis!

Haal het vakantiegevoel in huis!

HNL Uni Puntini - Luxe hotelgevoel

Met de zomerse temperaturen van de afgelopen dagen en het vakantiegeld dat je misschien al wel hebt ontvangen, beginnen de vakantiekriebels al te komen. In een prachtig hotel lekker relaxen aan zee, dat is toch heerlijk? Waarom dan niet altijd het vakantiegevoel in huis hebben?

Van slaapkamer naar luxe hotel

Voor het echte vakantiegevoel hoef je heus niet zo ver te reizen. Haal het gewoon zelf in huis! Met deze luxe producten maak je van je eigen slaapkamer een chic hotel, waar je elke dag van kunt genieten.

Witte overtrekken

In hotels vind je vaak witte dekbedovertrekken. Deze ogen niet alleen chic, ze maken de slaapkamer ook licht, waardoor de ruimte groter oogt. Met een wit overtrek van katoen-satijn geef je de slaapkamer een nog luxer gevoel. Satijn is namelijk een weeftechniek die ervoor zorgt dat het overtrek een mooie glans krijgt. Er zijn verschillende witte dekbedovertrekken die van jouw slaapkamer een chique ruimte kunnen maken. Bekijk bijvoorbeeld het Cinderella Sundays dekbedovertrek voor een mooie variatie op een wit overtrek, of ga voor een klassiek wit overtrek van Papillon, bijvoorbeeld het Uni Satin dekbedovertrek.

Fijne dekbedden

Het luxe vakantiegevoel bereik je natuurlijk ook met luxe beddengoed. Fijne dekens vind je vaak in luxe hotels. Onder een donzen dekbed kun je heerlijk slapen, want het is licht van gewicht, vochtabsorberend en heeft een hoge warmte-isolatie. Het Snoozing Mont Blanc donzen dekbed of het Snoozing Mont Ventoux donzen dekbed zijn dan bijvoorbeeld goede keuzes.

Veel hoofdkussens

Wanneer je na een lange dag reizen eindelijk in je hotelkamer aankomt, is het heerlijk om even op bed te ploffen tussen de zachte kussens! Waarom dan niet na een lange dag werken? Leg wat extra hoofdkussens op bed, zodat je lekker comfortabel kunt liggen. Neem als basis één of twee goede kussens waar je goed op kunt slapen, zoals het Silvana Support Royale donzen medium hoofdkussen. Vul de rest aan met standaard kussens in een puntmodel.

En dan de badkamer nog!

Ken je het heerlijk zachte badtextiel uit luxe hotelkamers? Die kun je natuurlijk ook gewoon zelf in huis halen. Badtextiel van goede kwaliteit en in een mooie kleur, zodat u van uw badkamer ook een mooi geheel kunt maken. Bekijk bijvoorbeeld eens het Kayori Sento badtextiel. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit en voelen heerlijk zacht aan.

 

Geniet van een heerlijke vakantie in eigen huis! Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan onze website!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Vorig artikel
Volgend artikel
inspiratie slaapkamer