Vandaag is het dierendag! Hier vind je de tofste dekbedovertrekken met dieren

Vandaag is het dierendag! Hier vind je de tofste dekbedovertrekken met dieren

Op 4 oktober geef je jouw lieve hond een bot, je kat een lekker kattensnoepje of je konijn wat extra wortels om aan te knabbelen, want dan is het natuurlijk dierendag! Het moment waarop je jouw huisdier extra mag verwennen. Misschien mag je huisdier zelfs bij je op bed komen liggen! Hartstikke gezellig. Maar heb je geen huisdier? Niet getreurd, wij hebben een heleboel toffe dekbedovertrekken met dieren(print) zodat jij alsnog dierendag kunt vieren.

Waar komt dierendag vandaan?

Het idee kwam van Ilse Winter uit Tsjechië. In 1929 werd er in Wenen een bijeenkomst georganiseerd door dierenbeschermers over de hele wereld waarbij zij suggesties aandroegen om dierenmishandeling te stoppen. Een van die ideeën was van Ilse Winter, zij schreef een brief waarin ze een internationale dag voor de dieren voorstelde. Dit vond de voorzitter van de internationale vereniging voor dierenbescherming een goed plan. De dierenbeschermers kozen voor de datum 4 oktober omdat dit de sterfdag is van Franciscus van Assisi, de heilige van planten en dieren. En zo werd op 4 oktober 1930 voor het eerst dierendag gevierd.

Kinderdekbedovertrekken met dieren

Kruip lekker in bed met jouw lievelingsdier. Van een schattige poes, een lief konijn tot een stoere dino, welk dier mag over jouw dromen waken? Wij hebben een mooie selectie voor je gemaakt met de leukste kinderovertrekken met dieren.

Jouw allerliefste huisdier

Jouw huisdier is natuurlijk de allerliefste. Of je nu een hond, kat of konijn als huisdier hebt, ze slapen allemaal het liefste lekker bij je op bed. Wist je dat katten zelfs zo’n 18 uur per dag slapen? Je huisdier op bed laten slapen kan dan ook erg knus en gezellig zijn. Met deze schattige overtrekken ligt jouw huisdier in elk geval altijd veilig bij je.

In the jungle, the mighty jungle…

Ga op safari in je eigen slaapkamer en sta net als Freek Vonk oog in oog met wilde dieren. Deze kinderovertrekken hebben de mooiste afbeeldingen van jungle en safari dieren, zoals leeuwen, apen, giraffes en olifanten. Zo spot je de ‘big five’ gewoon in jouw junglekamer.

Één grote Dierentuin

Kun je niet kiezen welk dier jouw favoriet is? Gooi dan je bed vol lieve dieren en tover je slaapkamer om tot een gezellige beestenboel! Van een knusse boerderij met lammetjes tot een kleurrijk dierenfestijn, bij Smulderstextiel.nl vind je een ruim assortiment kinderdekbedovertrekken met dieren(prints).

Hop, hop, paardje in galop

Ben jij helemaal gek van paarden? Met deze paardenovertrekken kun je als echte paardenfan ook tijdens je slaap in galop de springbalken op je paard trotseren. Met een van deze overtrekken verandert jouw slaapkamer in een heuse paardenkamer.

 

Wat is jouw lievelingsdier?

Vorig artikel
Snoozing Hoeslakens
Volgend artikel
Fris ontwaken met Polydaun