Nieuw in ons assortiment: (h)eerlijk beddengoed van Kayori

Nieuw in ons assortiment: (h)eerlijk beddengoed van Kayori

Sinds kort vind je een nieuw merk in ons assortiment: Kayori. Dit bijzondere merk staat voor kwaliteit en authenticiteit met respect voor mens en milieu. Het beddengoed is duurzaam en verantwoord geproduceerd en bestaat uit unieke, eigentijdse ontwerpen, passend bij een bewuste levensstijl. Ontdek nu de collectie van Kayori!

Over Kayori

Het beddengoed van Kayori is geïnspireerd op Japanse wijsheden, waarin het bewustzijn en de schoonheid van natuurlijke materialen centraal staan. Volgens de filosofie van Kayori zijn het de kleine dingen die er toe doen en die een groot verschil kunnen maken in de wereld waarin we leven. Het duurzame merk wil deze momenten wil benadrukken en hiermee de standaard zetten voor het leiden van een bewuste levensstijl. Zo is de collectie van dit bijzondere merk duurzaam geproduceerd volgens de strengste milieunormen. Dit heeft geresulteerd in unieke, eigentijdse ontwerpen die aansluiten bij een milieubewuste leefwijze. De pure producten zijn gemaakt van hoogwaardige vezels in een eenvoudige stijl die wordt verrijkt door het gebruik van subtiele texturen en rijke kleuren. De collectie bestaat uit plaids, spreien, hoeslakens en kleurrijke dekbedovertrekken van hoogstaande kwaliteit: goed voor mens en natuur!
Bekijk het volledige assortiment >

Eerlijk en duurzaam beddengoed

Kayori wil bewuste consumptie aantrekkelijk en toegankelijk maken voor iedereen. Het merk probeert de juiste balans tussen prijs, stijl en vooral kwaliteit te bieden. De producten van Kayori worden dan ook geproduceerd en verwerkt volgens de strengste milieucriteria, onder veilige en humane omstandigheden, van de boerderij tot de fabriek en van de winkel tot bij jou thuis. Om dit te kunnen waarborgen houdt Kayori zich aan bepaalde certificeringen. Keurmerken als OEKO-TEX 100, GOTS, BSCI en Fairtrade geven aan dat het materiaal en het productieproces onderworpen zijn aan de eisen van toonaangevende instanties en dat er strikte controles op plaatsvinden. Zo kun je genieten van (h)eerlijk en eigentijds beddengoed waar je nog jaren plezier van zult hebben.

Biologische dekbedovertrekken

De dekbedovertrekken van Kayori zijn qua dessin erg uiteenlopend. Van een uni kleur tot meerdere bonte kleuren en van ingetogen prints tot drukke patronen, de collectie heeft het allemaal. Het aanbod bestaat uit diverse ‘stories’ of stijlen, die zijn geïnspireerd op de Japanse wijsheden, waarbinnen passende dessins ontwikkeld zijn. Zo creëer je eenvoudig een complete sfeer in de slaapkamer.
Naast het dessin speelt de materiaalkeuze bij Kayori natuurlijk een grote rol. Voor de dekbedovertrekken wordt gebruik gemaakt van de beste en fijnste garen, vrij van nare chemicaliën en pesticiden, op biologische wijze geproduceerd volgens strenge milieustandaarden. Het merendeel van de dekbedovertrekken is gemaakt van 100% biologisch katoen of katoen-satijn. Daarnaast zijn er enkele dekbedovertrekken vervaardigd uit 100% biologische percale katoen en linnen. Kortom, een veelzijdige collectie met voor ieder wat wils.
Bekijk de nieuwe collectie >

Comfortabele hoeslakens

Behalve stijlvolle dekbedhoezen heeft het duurzame merk ook een collectie hoeslakens. De hoeslakens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en materialen. Ook de hoeslakens zijn gemaakt van duurzame stoffen. De hoeslakens uit de story Nikko zijn gemaakt van 100% duurzaam linnen. Daarentegen zijn de Shizu hoeslakens vervaardigd uit biologisch percale katoen en elastisch jersey.

Zachte plaids & spreien

Maak de slaapkamer compleet met een heerlijk zachte plaid of bedsprei. Deze onmisbare accessoires zijn gemaakt van de beste garens. Eveneens worden deze materialen geheel op een verantwoorde en duurzame manier gewonnen. De indrukwekkende collectie plaids en spreien zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en gemaakt van verschillende materialen, passend bij elk seizoen. Op zoek naar een luchtige en soepele plaid? De plaids in de Nikko lijn zijn gemaakt van 100% linnen en daarmee vooral behaaglijk in de zomer. Heb je liever een zachte en warme plaid? Kies dan voor een Nitra plaid op basis van wol en kasjmier. De biologische stoffen en aardekleuren vormen samen een prachtig geheel. Het resultaat is een elegant, ontspannen en mooi ingericht huis.

Vorig artikel
Volgend artikel
Knoflook onder je kussen