6 thema's in de najaarscollectie van Beddinghouse

6 thema’s in de najaarscollectie van Beddinghouse

Storybed Beddinghouse

De herfst is officieel van start gegaan en dat betekent dat de najaarscollectie van Beddinghouse weer online staat. Tijd om jouw slaapkamer om te toveren in een warme en knusse ruimte om de donkere en koude nachten door te brengen. Met een dekbedovertrek uit één van deze zes nieuwe thema’s gaat dat zeker lukken.

Ook dit najaar bestaat de nieuwe collectie van Beddinghouse uit meerdere story’s. In de verschillende thema’s zijn de laatste trends duidelijk terug te zien. In de zes story’s die voor dit najaar gecreëerd zijn staan kleur, materiaal en prints weer centraal. Laat je snel inspireren door de verschillende stijlen en kijk wat het beste bij jouw interieur aansluit!

Bekijk de Beddinghouse najaarscollectie

Abloom

De story Abloom neemt je mee naar het Victoriaanse tijdperk. De dekbedovertrekken bevatten rijk gekleurde botanische prints en banen dessins. Het warme kleurenpalet van olijfgroen met karamel accenten past heel goed in de tijd van het jaar.

Appealing

Onderscheid jezelf van de massa met de story Appealing. In dit moderne thema vind je gedurfde prints in levendige kleuren als oker, terracotta en paars. Combineer het beddengoed met okergele wanden, sobere beton vloeren en maak het af met kleurrijke accessoires en groene planten.

Composed

In de story Composed staan verschillende tinten groen centraal, gemengd met okergeel en terracotta. Deze kleurcontrasten vormen samen een mooi geheel. Geef jouw slaapkamer een persoonlijke touch en combineer met accessoires, die de kleuren uit het overtrek benadrukken.

Flowing

Laat jezelf meevoeren op de stroom en verlies jezelf in poëzie en romantiek. In de Flowing story zijn flamboyante kleuren als oker, rood, terra en goud gecombineerd met romantische bloemenprints en streepjesdessins. Deze dessins passen goed in een bohemian interieur met houten vloeren, terracotta wanden en accessoires van natuurlijke materialen als rotan en hout.

Fusion

Sommige kleuren komen sterker naar voren als je ze met elkaar combineert, precies wat de naam van de story Fusion al aangeeft. De kleuren blauw en terra zijn samengebracht en creëren een levendige energie in je interieur. Deze mix aan prints en dessins laat zowel de moderne panterprint, een tijdloos banenpatroon als aquarel geschilderde bloemenprints naar voren komen.

In Touch

Je komt tot rust met de story In Touch. Laat de dag achter je en ontspan jezelf in een natuurlijke omgeving die gevuld is met warme aardetinten. En of je nu bij een all-over print, gebloemd of dierendessin jouw ontspanning vindt. In deze story zit vast en zeker een dekbedovertrek dat aansluit bij jouw smaak.

Welke story uit de najaarscollectie van Beddinghouse heeft jouw voorkeur? 

Vorig artikel
slecht slapen tijdens menstruatie ongesteldheid oorzaken en tips
Volgend artikel
Heckettlane Cassidy dekbedovertrek