Authentieke ruitpatronen van Damai

Authentieke ruitpatronen van Damai

Damai Timber dekbedovertrek rood

Dit seizoen kunnen we er haast niet omheen; de klassieke (Schotse) ruit. Het elegante ruitpatroon roept de warme, knusse sfeer van de winterse dagen op. Het authentieke dessin is bij uitstek geschikt voor de koude wintermaanden. Zowel in de slaapkamer als keuken duikt de print weer op en dat is ook Damai niet ontgaan. Wij bieden jou graag de nodige inspiratie.

Klassieke ruitpatronen in de slaapkamer

Nu de winter zijn intrede heeft gedaan wil je natuurlijk ook het slaapvertrek voorzien van de nodige gezelligheid. Een mooi dekbedovertrek is dé mogelijkheid bij uitstek om snel en eenvoudig van stijl te veranderen én het is de perfecte manier om een knusse sfeer te creëren. Tijdens de koude, donkere dagen wordt het interieur aangekleed met prachtige decoratie. Lampjes, kaarsjes en warme stoffen mogen hierin niet ontbreken. Ook klassieke prints duiken weer op, zoals een elegant ruitpatroon. Wij zijn groot fan van deze ultieme winterse prints!

Damai Sheriff dekbedovertrek
Damai Sheriff dekbedovertrek – Terra

Een ruitpatroon op stoere wijze

Ruitpatronen zijn, zoals vaak te zien, op een elegante wijze te combineren. Echter is het natuurlijk ook mogelijk om een geruit dekbedovertrek op robuustere manier te stylen, binnen bijvoorbeeld een industrieel interieur. Combineer het dekbedovertrek met donkere tinten zoals grijs, antraciet en zwart. Maar ook stoere materialen zoals hout en staal.

Damai Timber dekbedovertrek groen
Damai Timber dekbedovertrek – Groen

Mooie ruitjes in de keuken

Kerst is natuurlijk de tijd waar je veel tijd doorbrengt met familie. Thuis, in de keuken, is een plek waar de nodige uurtjes worden gespendeerd. Hetzij om een smaakvol diner te bereiden of om het heerlijk op te eten. De keuken is natuurlijk ook een ruimte die je geheel in stijl kunt aankleden gedurende de wintermaanden. Warme kleuren, mooie stoffen én typerende prints mogen hier niet ontbreken. De klassieke keukensets van DDDDD zijn dan ook zeker een aanrader. Voor dit seizoen zijn er prachtige dessins verschenen. Het zijn zowel theedoeken als bijpassende keukendoeken, welke overigens ook erg leuk zijn om cadeau te doen!

 

Ben jij ook een liefhebber van een nostalgisch ruitpatroon?

Vorig artikel
Uni Satin dekbedovertrek
Volgend artikel
Walra Vintage Flanel dekbedovertrek Jeans