Beddinghouse: nieuwe najaarscollectie online!

Beddinghouse: nieuwe najaarscollectie online!

Beddinghouse beddengoed Najaarscollectie 2016 - Inspratie - Nu online!

Sinds vandaag vind je de nieuwe najaarscollectie van Beddinghouse online bij Smulderstextiel.nl! Deze nieuwe collectie neemt je mee naar mooie momenten en fijne herinneringen. Natuurlijk helemaal volgens de laatste trends! Van schitterend goud tot stoer rood. En mocht het een koude winter worden? Met de zachte flanellen overtrekken van Beddinghouse lig je er heerlijk warmpjes bij.

Schitterend goud

Ook dit najaar kunnen we niet om de gouden trend heen in de slaapkamer. Beddinghouse komt ook met prachtige overtrekken met een goud tintje, zoals het Dalton dekbedovertrek. Dit overtrek is in één woord schitterend! Maar ook het avondgloren van het McKinley dekbedovertrek zal de slaapkamer omhullen met een gouden gloed.

Hippe vormen

Een andere trend die blijft zijn de grafische prints. Driehoeken, zigzag of totaal andere hippe vormen zie je daarom ook terug in de najaarscollectie. En dan niet alleen in zwart-wit, maar ook in kleur. Perfect voor de persoon die durft! Prachtig in combinatie met een zeer rustige slaapkamer. Of ga voor kleurrijk en laat heel jouw slaapkamer knallen.

Natuurlijke prints

Voor een sierlijke uitstraling zit je helemaal goed met de diverse dekbedovertrekken met natuurlijke prints. Deze prints in fijne lichte kleuren doen het prachtig in een elk interieur en zijn helemaal mooi in combinatie met houten woonaccessoires of misschien zelfs een houten hoofdbord. Wij zijn vooral verliefd op de zachtroze bloemen van het romantische Beddinghouse Michelia dekbedovertrek en de herfstbladeren van het Beddinghouse Deltane dekbedovertrek in trendy pastel!

Zacht flanel

Voor de koudere dagen zijn flanellen overtrekken heerlijk! Gelukkig dus dat je weer heel veel flanel vindt in de nieuwe collectie. Deze flanellen overtrekken zien er ook nog eens heerlijk warm uit door prachtige gebreide prints. Onze aanraders? Het Beddinghouse Knitted Dream dekbedovertrek zorgt voor warme dromen en past perfect binnen een landelijk interieur. Het Beddinghouse Wigmore dekbedovertrek is geïnspireerd door een stapel truien en is absoluut heerlijk warm. Wie wil daar nu niet onder kruipen?

Stoer rood

Ook aan de mannen is trouwens gedacht. Van nuchtere zakenman tot hipster, je vindt in de nieuwe Beddinghouse collectie meerdere stoere en mannelijke dekbedovertrekken. En kies dan ook eens voor iets anders dan dat typische donkerblauw en ga voor rood! Het Beddinghouse Barrow dekbedovertrek en het Beddinghouse Nelson dekbedovertrek zijn onze absolute favorieten.

 

Nieuwsgierig naar de hele nieuwe najaarscollectie van Beddinghouse? Ga dan naar onze webshop »

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Vorig artikel
Volgend artikel