Beddengoed geïnspireerd op de natuur

Beddengoed geïnspireerd op de natuur

Een thema in je slaapkamer is natuurlijk altijd leuk. Kleuren, muren en accessoires kun je prima op elkaar afstemmen in het door jou gewenste thema. En natuurlijk hoort daar ook bijpassend beddengoed bij! Misschien heb je onze eerdere themablogs over beddengoed al eens voorbij zien komen. We vonden dat de schoonheden van Moeder Natuur niet mochten ontbreken en daarom lichten we vandaag ons beddengoed met natuur als thema uit.

Slapen in de natuur

In de natuur voelt vrijwel ieder mens zich prettig. De wind door je haren voelen, het ruisen van de zee horen of een bos in de ochtendnevel zien; de natuur kan op vele manieren bewonderd worden. Haal je graag de natuur in huis en heb je je slaapkamer dan ook zodanig ingericht? Dan vind je in ons assortiment verschillende dekbedovertrekken die daar goed bij passen.

Sfeer en mystiek

Het Beddinghouse McKinley dekbedovertrek brengt een sfeervol gele avondgloed met in het water reflecterende bomen in de slaapkamer. Maak je graag boswandelingen en geniet je van de kleurenpracht van vallende herfstbladeren, dan is het Sleeptime Nature Step dekbedovertrek met zijn realistische fotoprint een aanrader. En het Beddinghouse Woodlake dekbedovertrek met in nevelen gehulde bomen zorgt voor een mystiek tintje in de slaapkamer!

Finishing touch

Wie de slaapkamer nog meer in stijl wil aankleden, kan kiezen uit ons aanbod sierkussens met natuur als thema. Een dergelijk decoratiekussen is natuurlijk ook heel leuk om de woonkamer eens een andere look mee te geven – of als je gewoon meer natuur in je interieur wilt. De sierkussens van het altijd weer verrassende merk KAAT Amsterdam passen perfect in dit thema en zorgen voor de finishing touch. Met subtiele dessins geïnspireerd op de natuur vind je binnen deze collectie altijd wel een sfeervol sierkussen. In de najaarscollectie van KAAT Amsterdam vind je bijvoorbeeld het Coral Landscape sierkussen, met een fotoprint van twijgjes dansend in de wind bij een rode avondgloed. Het Scenery sierkussen in diepblauwe tinten benadrukt de mystiek van bergen en bossen in de nacht.

Coral2
Op de foto: het KAAT Amsterdam Scenery sierkussen en het KAAT Amsterdam Coral Landscape sierkussen

Benieuwd naar meer? Vanaf 1 september staan de najaarscollecties van Beddinghouse en KAAT Amsterdam online!

Vorig artikel
Beddinghouse beddengoed Najaarscollectie 2016 - Inspratie - Nu online!
Volgend artikel