Ligt jouw winterdekbed er al op? Lekker slapen doe je onder de dekbedden van Polydaun

Ligt jouw winterdekbed er al op? Lekker slapen doe je onder de dekbedden van Polydaun

Fris ontwaken met Polydaun

Buiten begint het steeds kouder te worden en ook binnen is het soms kil. Wordt het niet tijd om je winterdekbed erop te leggen? Een winterdekbed biedt extra warmte en comfort voor tijdens de koude winternachten. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in ons slaapcomfort en heeft een ruim assortiment dekbedden, gemaakt van uitstekende kwaliteit en met de nieuwste technieken, waardoor jij heerlijk kunt slapen!

Over Polydaun

Een uitgeslapen mens kan heel de wereld aan, daar weten ze bij Polydaun alles van! Het Zweedse beddengoedmerk is al meer dan vijftig jaar gespecialiseerd in ons slaapcomfort en een gezond slaapklimaat. Continu zijn ze op zoek naar nieuwe materialen en innovatieve technieken zodat jij en je hele gezin lekker kunnen slapen. Een goede nachtrust en uitgeslapen wakker worden is tenslotte een eerste levensbehoefte.

Winters warme dekbedden

Om ’s nachts heerlijk te kunnen slapen is een goed dekbed essentieel, vooral tijdens de wintermaanden waarin een dekbed warmte moet geven maar ook ademend moet zijn. Onder welk dekbed je het liefst slaapt, hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren. Lig je graag onder een synthetisch of juist een wollen dekbed? De dekbedden van Polydaun zijn in ieder geval van goede kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Schaapjes tellen – Pura dekbed

Of kruip dit najaar lekker weg onder een wollen dekbed. Wol is ook zeer warm, maar iets zwaarder dan dons. Het Pura dekbed bestaat uit een 100% fijne katoenen tijk met een vulling van wasbaar zuiver scheerwol. De wollen voering absorbeert luchtvochtigheid tot wel 39% van zijn eigen gewicht waardoor transpireren gedurende je slaap aanzienlijk wordt verminderd. Heerlijk wollig, zacht en fris. 

Luxe isolatie – Elke dekbed

Wil je een dekbed dat het comfort en de lichtheid heeft van dons maar wel de praktische eigenschappen bezit van synthetisch? Kies dan voor het Elke dekbed van Polydaun. Kenmerkend is de unieke combinatie van de 3D-Polarsoft en Daunfill gelvulling en de Mitestop tijk, speciaal ontwikkeld voor bescherming tegen huisstofmijt. Dit dekbed is vederlicht en voelt aan als dons. Speciaal aanbevolen voor mensen met een huisstofmijtallergie!

Anti allergeen – Liv

Het Liv dekbed is zeer comfortabel, want door de losse deel aan elkaar te koppelen ontstaat er een heerlijk warm dekbed met warmteklasse 1. Ideaal voor de koude wintermaanden. De synthetische vulling is gemaakt van 100% gesiliconiseerde holle polyester vezels en is licht, veerkrachtig en ademend. Bovendien zorgt de gepatenteerde vulling ervoor dat bacteriën en schimmels na 24 uur voor 99% zijn verdwenen, zeer hygiënisch dus! 

Frisse start – Lotus dekbed

Klamheid, woelen en onrustig slapen behoren met het Polydaun Lotus dekbed tot het verleden. Dit dekbed is speciaal ontwikkeld voor mensen die veel nachtelijk transpireren. De 3D Polarsoft Plus vulling zorgt ervoor dat warmte en vocht netjes worden afgevoerd zodat het beddengoed en matras geen voedingsbodem vormen voor bacteriën en huisstofmijt. De unieke combinatie van de vulling en de Treecell tijk zorgt voor een optimale vochtabsorptie en luchtdoorlatendheid. Ideaal voor onrustige woelers.

Duurzaam & veilig slapen

De dekbedden en hoofdkussens van Polydaun worden op een eerlijke en milieubewuste wijze geproduceerd. Ook het onderhoud van de dekbedden en hoofdkussens kan op een duurzame manier: de dekbedden en hoofdkussens zijn te wassen op 40 graden Celsius. Op 60 graden wassen voor het doden van huisstofmijt kan ook, maar om het milieu te beschermen wordt wassen op 40 graden geadviseerd. Ook met een winterdekbed kun je dus milieubewust omgaan! Daarnaast zijn alle textielproducten van Polydaun voorzien van het Öko-tex certificaat, wat betekent dat het textiel geen schadelijke stoffen bevat die een risico vormen voor je gezondheid. Niet alleen fris ontwaken dus, maar ook veilig slapen onder een dekbed van Polydaun!

Benieuwd naar al het fijne beddengoed van Polydaun? Bekijk dan nu alle dekbedden en hoofdkussens op Smulderstextiel.nl

Vorig artikel
Volgend artikel