Het perfecte 4-seizoenen dekbed van Polydaun

Het perfecte 4-seizoenen dekbed van Polydaun

De 4-seizoenen dekbedden van Polydaun

We kunnen stellen dat de winter flink op stoom is. De nachtvorst breekt door en de kans op sneeuwbuien neemt met de dag toe. Een koude slaapkamer is geen probleem, maar rillen in bed is natuurlijk een no-go. Wil jij het dekbed waaronder je geniet van ultiem slaapcomfort, ook tijdens de koude winternachten? Polydaun heeft hét 4-seizoenen dekbed voor jou. Het merk is al meer dan vijftig jaar actief en verdiept zich in het ontwikkelen van comfortabel beddengoed en het beste slaapklimaat.

Laat de kou maar komen

Tijdens koude winternachten is er natuurlijk niets zo fijn als wegkruipen onder je warme dekbed. Heerlijk genieten van prettige warmte en optimaal slaapcomfort. Komende dagen staat de kou weer voor de deur en zal het kwik flink gaan dalen. Bereid je daarom goed voor en kies voor een 4-seizoenen dekbed dat perfect bij jou past.

Je vraagt je misschien af waarom juist een 4-seizoenen dekbed zo geschikt is. Daarvoor is eigenlijk een vrij logische verklaring. Een 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee delen met verschillende warmteklassen. Zodra je de twee delen samenvoegt, door te klikken, ritsen of knopen, creëer je in een handomdraai een warm dekbed met warmteklasse 1. Perfect voor de winter en de daar bijbehorende koude nachten.

Een 4-seizoenen dekbed voor ultiem comfort

We kunnen niet ontkennen dat het Nederlandse weer erg wisselvallig is. De ene dag sneeuwt het, om vervolgens weer dagen te regenen met een stralend zonnetje als afsluiter. De klimaatverandering is terug te zien in de seizoenen. De winters worden milder met perioden van flinke kou en de zomers kennen meer dagen van ongekende hitte. Een 4-seizoenen dekbed sluit naadloos aan op deze wisselende jaargetijden. Je hebt immers niet altijd hetzelfde dekbed nodig. Bij kou heb je behoefte aan meer warmte en geborgenheid, terwijl je in het voor- of najaar juist snakt naar iets luchtigs op bed. Je klikt of ritst het dekbed los of vast en je hebt het dekbed dat aansluit bij jouw wensen.

De 4-seizoenen dekbedden van Polydaun

Een dekbed dat je het gehele jaar kunt gebruiken; het is voor velen een uitkomst. Polydaun is expert op het gebied van beddengoed, het creëren van slaapcomfort en het onderzoeken van een goed slaapklimaat. Daarom heeft het merk een viertal 4-seizoenen dekbedden ontwikkeld, passend bij verschillende slaaptypes.

Bekijk hier alle Polydaun 4-seizoenen dekbedden

 

Het Pura wollen dekbed

Het Polydaun Pura dekbed heeft een vulling van pure, zuivere scheerwol. Het natuurlijke materiaal heeft een perfecte warmteregulatie. Dat is ook direct de belangrijkste eigenschap, aangevuld met het feit dat wol sterk vochtabsorberend is. Het is een zeer prettig materiaal, met name voor degenen die last hebben van nachtelijke transpiratie en temperatuurschommelingen. Wol is immers zowel in de zomer als winter ideaal en biedt optimaal slaapcomfort. Het Pura 4-seizoenen dekbed bestaat uit warmteklasse 2 en 3, samen vormt het een warm dekbed met warmteklasse 1.

Polydaun Pura wollen 4-seizoenen dekbed
Polydaun Pura wollen 4-seizoenen dekbed

Het Lotus dekbed

Voor mensen die ongeacht het seizoen veel transpireren gedurende de nacht is een goed ventilerend én absorberend dekbed een must. Dekbedden met warmte-isolerende eigenschappen zijn geen aanrader. Kies juist voor een dekbed met een goed ademende en veerkrachtige vulling, zoals het Polydaun Lotus 4-seizoenen dekbed. De synthetische vulling heeft een goede vochtafvoer en reguleert de warmte optimaal. Het Lotus dekbed bestaat uit twee dekbedden met warmteklasse 2 en 4.

Polydaun Lotus synthetisch 4-seizoenen dekbed
Polydaun Lotus synthetisch 4-seizoenen dekbed

Het Elke dekbed

Dekbed Elke van Polydaun is heerlijk zacht, licht én de gouden combinatie als het gaat om comfort en gebruiksgemak. Het dekbed heeft wederom een synthetische vulling met een goede ventilatie en een uitstekende vochtregulatie. De tijk bestaat uit extreem fijn geweven percale katoen, dat niet alleen zacht aanvoelt, maar ook bijzonder geschikt is voor mensen met een huisstofmijtallergie. Het donszachte dekbed bestaat uit een herfstdeel en zomerdeel, warmteklassen 3 en 4.

Polydaun Elke synthetisch 4-seizoenen dekbed
Polydaun Elke synthetisch 4-seizoenen dekbed

Het Liv dekbed

De synthetische vulling van het Polydaun Liv 4-seizoenen dekbed bestaat uit 100% Isocraft® met Tripleguard® behandeling. Dankzij deze laatstgenoemde behandeling krijgen schimmels en bacteriën geen kans en is het geen prettige leefomgeving voor de huisstofmijt. Het Liv dekbed is daardoor perfect voor mensen met een huisstofmijtallergie. Naast dit belangrijke feit is het 4-seizoenen dekbed zeer comfortabel. De vulling maakt het dekbed licht, veerkrachtig en sterk ventilerend. Het is uitermate geschikt voor ieder jaargetijde, want je kan het dekbed gemakkelijk aan jouw wensen aanpassen. Koppel de delen met warmteklasse 2 en 3 samen tot een warm geheel.

Polydaun Liv synthetisch 4-seizoenen dekbed
Polydaun Liv synthetisch 4-seizoenen dekbed

Welk dekbed van Polydaun spreekt jou het meest aan?

Vorig artikel
Een witte slaapkamer met Papillon