Walra; de wereldse woonstijl in een notendop

Walra; de wereldse woonstijl in een notendop

Walra Stripes & Stitches dekbedovertrek

De wereldse woonstijl kent eigenlijk vele benamingen; van exotisch, bohemian tot oosters. Binnen deze interieurstijl komen diverse soorten dessins, prints en kleuren samen. De wereldse stijl kent invloeden uit India, Marokko of het kleurrijke Zuid-Amerika. Walra heeft voor dit najaar deze wereldse invloeden als inspiratiebron gebruikt. Het is een zonnige, sfeervolle collectie waarbij je de warmte naar binnen haalt deze winter.

Invloeden vanuit heel de wereld

Het merk Walra staat bekend om de bereikbare luxe door middel van kwalitatieve stoffen, stijlvolle prints en het gebruik van trendkleuren. Voor het najaar ligt de focus op de wereldse woonstijl, waarin cognac, oker, antraciet en petrol een combinatie vormen met fris wit. De uiteenlopende prints zijn geïnspireerd op exotische reizen en bijzondere culturen zoals de bohemian stijl, aztec invloeden en paisley prints. Deze ‘Indian Summer’ collectie van Walra brengt de nodige warmte en sfeer dit najaar.

Niet alleen de dekbedovertrekken, maar ook de verdere aankleding in de slaapkamer speelt een grote rol binnen de woonstijl. Voor een ultiem wereldse stijl in het slaapvertrek kies je voor natuurlijke elementen, zoals (drijf)hout, sisal, jute en veel groen in de vorm van grootse planten. Ook pampasgras, rieten schalen aan de muur en droogbloemen op het nachtkastje brengen het sfeertje perfect in kaart.

De collectie van Walra bekijk je hier >>

 

In je dromen op reis

Droom je vaak weg over zonnige oorden en haal je graag warme, sfeervolle invloeden in je interieur naar de voorgrond? De wereldse stijl neemt je mee naar verschillende werelddelen, alsof je al slapend op reis gaat. Waan jezelf even op vakantie in een hutje op een zonnig eiland of een prachtige villa in bohemian stijl. De warme kleuren oker, terra en cognac zorgen voor een knus sfeertje en dat is een welkome toevoeging voor in het druilerige najaar. De Indian Summer collectie van Walra is perfect om het late najaarszonnetje nog flink te laten schijnen in jouw slaapkamer!

De Indian Summer collectie van Walra >>

Geef je slaapkamer een sfeervolle boost en ga knus en warm het najaar in met deze wereldse woonstijl van Walra!

Vorig artikel
Volgend artikel
De 4-seizoenen dekbedden van Polydaun