Papillon dekbedovertrekken: maak je slaapkamer lenteproof

Papillon dekbedovertrekken: maak je slaapkamer lenteproof

Papillon dekbedovertrekken: maak je slaapkamer lenteproof

Het zonnetje laat zich geregeld zien en de hyacinten en narcissen schieten een voor een uit de grond; de lente is in volle gang. Naast dat de buitenwereld meer kleur krijgt is het ook tijd om jouw slaapkamer een vrolijke oppepper te geven. Gelukkig heeft Papillon een gevarieerde collectie vol romantische bloemenprints en elegante dessins om jouw slaapkamer lenteklaar te maken.

Papillon dekbedovertrekken

Bloemenprints op bed

Haal buiten naar binnen. Deze dekbedovertrekken van Papillon zijn voorzien van vrolijke kleuren en prachtige bloemen. Zo heeft het Flowerfield dekbedovertrek een aquarellen print van bloeiende klaprozen en gladiolen. Bij het Naomi overtrek hoor je haast de vogeltjes tsjilpen tussen de verschillende bloesemtakken. Of kies voor een zachte uitstraling met pastel roze magnoliabloemen op het Esmee dekbedovertrek. Hiermee breng jij het lentegevoel naar je slaapkamer!

Bekijk de collectie van Papillon >

 

Een vleugje romantiek

Papillon bewijst maar weer eens dat kleur niet essentieel is voor een elegante sfeer in de slaapkamer. Kies deze lente voor frisheid en luchtigheid. De speelse afwerking met ruches aan de zijkant maakt van het effen witte overtrek Deauville een mooie blikvanger in ieder interieur. Of kies voor een wit dessin met een mooie border, chique satijnstreep of pompom bolletjes. Het voordeel van dit beddengoed, is dat je het kunt combineren met diverse accessoires waardoor je het geheel naar eigen smaak kan inrichten. Deze stralend witte dekbedovertrekken zorgen voor een romantisch tintje zonder dat het meteen zoetsappig wordt.

Tropische sferen

Dit seizoen gaan we Back to Nature! Want naast een heleboel uni dessins heeft het Nederlandse merk ook een aantal botanische prints. Hiermee volgt Papillon de laatste trends op de voet. Met rijke dessins van planten en dieren in warme kleuren geef je jouw slaapkamer in een handomdraai een exotische uitstraling.  Van schilderachtige bladeren en kleurrijke Hibiscus bloemen tot drukke jungle prints en fel gekleurde papegaaien. Deze eyecatchers brengen jouw slaapkamer in zonnige en tropische sferen.


En met welk Papilllon dekbedovertrek maak jij jouw slaapkamer lenteproof? 

Vorig artikel
Ganzendons dekbed
Volgend artikel
Slaapkamerplanten die slaap bevorderen