De Witte Lietaer geeft vorm en kleur aan je slaapkamer

De Witte Lietaer geeft vorm en kleur aan je slaapkamer

De Witte Lietaer Ankara dekbedovertrek.002

Het beddengoed van De Witte Lietaer staat voor comfort, luxe en stijl. Met de originele dekbedovertrekken van dit Belgische kwaliteitsmerk zorg je dan ook eenvoudig voor dynamiek, ruimte en sfeer in jouw slaapkamer. Inspelend op de laatste woontrends, staat de nieuwe collectie natuurlijk bol van de grafische dessins in uitdagende kleurcombinaties.

Dekbedovertrekken van De Witte Lietaer

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij De Witte Lietaer. Daarom wordt bij het ontwerpen van nieuwe dekbedovertrekken niet alleen aandacht besteed aan vormgeving, kleurgebruik en details. Maar ook aan de keuze van hoogwaardige materialen. Zowel percale katoen (of percal) als katoen-satijn zijn luxe stoffen met een hoge weefdichtheid en garenfijnheid. Zo is percale katoen een zacht en licht materiaal dat knisperend fris aanvoelt. Aan de andere kant geeft zijdezachte en glanzende katoen-satijn bovendien een extra chic tintje aan je beddengoed. Aan jou de keus! De dekbedovertrekken zijn natuurlijk verkrijgbaar in verschillende maten, van de 1-persoons (140×200/220 cm) tot de grootste lits jumeaux maat (260×200/220 cm).

Bekijk de collectie van De Witte Lietaer

Gewaagde kleurstellingen

Ben je op zoek naar een kleurrijke eyecatcher om je interieur net dat beetje extra pit te geven? Dan vind je tussen de nieuwe dekbedovertrekken van De Witte Lietaer zeker wat je zoekt. In een moderne retro woonstijl stralen geometrische vormen in een verrassend kleurenpalet rust en eenheid uit. Maar om je slaapkamer helemaal tot leven te brengen kun je natuurlijk ook gaan voor de mysterieuze maar o zo stijlvolle fantasieprints met accenten in vlammende tinten rood, geel en magenta. De overtrekken hebben overigens een effen achterzijde waardoor het kleurcontrast nog verder wordt vergroot.

Natuur in een modern jasje

Ook als jouw Jungle slaapkamer toe is aan een trendy update ben je helemaal aan het goede adres bij De Witte Lietaer. Knaloranje koi karpers tussen blauwgroene leliebladeren op een witte ondergrond veranderen jouw slaapkamer in de ultieme rustplek. Ideaal om iedere dag te beginnen en te eindigen met je eigen zen-momentje. Of liever een vleugje Noorderlicht in huis? De sprookjesachtige print met Douglassparren in vloeiend blauw en groen ademt de sfeer van de naaldbossen van het hoge noorden.

Spectaculair eenvoudig

Meer is soms minder, ook dat weet De Witte Lietaer. Speciaal voor diegenen die houden van grafische patronen in een meer bescheiden kleurenpalet is de collectie uitgebreid met een paar echte blikvangers. Cirkels, vierkanten, driehoeken en zelfs Franse lelies in zwart-wit creëren een gevoel van ritme en ruimte in de monochrome slaapkamer. Voor een speels kleuraccent regelrecht uit de verhalen van duizend-en-een-nacht, laat je je natuurlijk betoveren door het dekbedovertrek Aziz met zijn stijlvolle symmetrische tegelprint en kobaltblauwe achterzijde.

Welk dekbedovertrek van De Witte Lietaer is jouw favoriet? 

Vorig artikel
Volgend artikel