Najaarscollectie Romanette: slapen in wintersferen

Najaarscollectie Romanette: slapen in wintersferen

najaarscollectie-romanette-beddengoed

Het is bijna winter. De avonden beginnen vroeger en ’s nachts is er kans op vorst. Tijd om jouw slaapkamer winterklaar te maken. Gelukkig vind je sinds kort de nieuwe najaarscollectie van Romanette online. Deze winterse prints, klassieke dessins en heerlijk zachte stoffen maken jouw slaapkamer tot een knus en warm geheel!

Najaarscollectie Romanette

Romanette is een bekend Nederlands merk en doet al jaren mee in de bedtextiel branche. Sinds 1951 maakt het merkt een breed assortiment aan beddengoed waarbij een goede nachtrust centraal staat. Kwaliteit en een moderne, tijdloze uitstraling staan bij dit merk dan ook hoog in het vaandel. Onder meer dekbedovertrekken, hoeslakens en kussenslopen maken deel uit van het assortiment. Kenmerkend voor Romanette is de prijsvriendelijkheid: mooi, luxe beddengoed voor betaalbare prijzen.

Ontdek de najaarscollectie >

Winter trend: de klassieke ruit

Je kunt er deze winter niet omheen: de klassieke ruit. De ruit is terug van weggeweest. Romanette heeft dit najaar de klassieke ruit dan ook in een nieuw winter jasje gestoken. In hun najaarscollectie kom je dit dessin in verschillende kleurstellingen van warm okergeel en dieprood.

 

Waan je in wintersferen

Voor de echte winterliefhebbers en christmaholics heeft Romanette ook een aantal mooie winterse dessins in hun najaarscollectie opgenomen. Dennenbomen, sneeuwvlokken, ijskristallen en kleuren als rood en groen kunnen dit najaar natuurlijk niet ontbreken! Wat dacht je van het mooie Romanette Hazel dekbedovertrek waarop schattige pups in kerstsfeer zijn afgebeeld? De een heeft een kersttrui aan, de ander een feestelijke strik om; de feestelijke honden zijn een plaatje om te zien.

Houd je het liever iets rustiger? Dit prachtige Snowdear overtrek met winterse print, waarin herten, dennenbomen en sneeuwkristallen in grijstinten elkaar afwisselen, brengt kalmte en rust in jouw slaapvertrek. Met het flanellen dekbedovertrek creëer je moeiteloos een knusse wintersfeer in de slaapkamer!

Kom tot rust met teal & turquoise

Een belangrijke kleur die je veel terugziet in de najaarscollectie van Romanette is ‘teal’. Teal is een mix van de  kleuren groen en geel, maar dan met een vleugje grijs. Het is de donkere variant van turquoise. Teal heeft de ultieme combinatie: de rust van blauw en de groei van groen. Zo ben je helemaal in balans! Een turquoise slaapkamer interieur geeft een zachte, vrouwelijke sfeer, terwijl de donkere tealtinten ook warmte en levendigheid bieden.

Perfect tegen de kou: lekker warm flanel

Het merendeel van de najaarscollectie van Romanette is gemaakt van flanel. Flanel voelt heerlijk zacht en comfortabel aan, en het houdt je lichaamswarmte goed vast. Zo heb je het ook tijdens de koudste winternachten lekker warm in bed. Ideaal dus voor de winter!

Welk dekbedovertrek uit de najaarscollectie is jouw favoriet? De volledige collectie van Romanette bekijk je hier

Vorig artikel
verkouden-verkoudheid-herfst-najaar
Volgend artikel
slecht in slaap komen