Zes manieren om jouw valentijn te verrassen [Tips & Ideeën]

Zes manieren om jouw valentijn te verrassen

Ariadne at Home Love is dekbedovertrek

Het is morgen Valentijnsdag en je hebt nog helemaal geen plannetje bedacht om het hart van je geliefde in vuur en vlam te zetten. Geen paniek, want wij helpen je een eindje op weg met zes topideeën. Dat wordt de leukste Valentijnsdag ooit!

1. Favoriete ontbijt

Na die clichématige roos van de afgelopen jaren wordt het tijd voor iets anders. Verras je lover ’s ochtends met een uitgebreid ontbijt. Kook een eitje, pers verse jus d’orange en bak verse croissants af in de oven. Of doe eens gek en pak uit met een heus champagneontbijt. Als geen ander weet jij wat je liefje graag iedere morgen zou eten maar wat er wegens tijdgebrek haast nooit van komt. Uitermate gezellig om daar morgen eens samen van te kunnen genieten. Beter kun je de dag niet beginnen!

2. Zoek de buitenlucht op

Wist je dat het erg mooi weer wordt op Valentijnsdag? Dan weet je het nu. En maak er gebruik van! Een ontspannen wandeling of terrasje past dit jaar uitstekend in de planning, want het wordt maar liefst 9 tot 12 graden. Uit de wind voelt het heerlijke lentezonnetje nog veel warmer aan, en al helemaal in de nabijheid van je geliefde.

3. Beleef de eerste date opnieuw

Jullie weten vast nog wel hoe jullie eerste afspraakje eraan toe ging. Hartstikke hilarisch om dat dit jaar ‘na te spelen’ op Valentijnsdag. Uit welke richting kwamen jullie beiden die dag? Kwam je met de fiets, met de boot of met de trein? Zorg dat jullie elkaar op precies dezelfde tijd en plaats weer ontmoeten, net als toen! De lol zal groot zijn om alle herinneringen die weer naar boven komen.

4. Wie van jullie heeft de beste smaak?

Wellicht was jullie eerste date wel een etentje. Zo niet, dan is het dit jaar de hoogste tijd om exclusief te gaan dineren. Voor zo’n speciale gelegenheid mag het best eens wat bijzonders zijn. Valentijnsdag is natuurlijk het uitgelezen moment om samen nieuwe dingen te proeven tussen de (niet zo) diepgaande gesprekken door.

5. Avondje bingewatchen

Eenmaal thuisgekomen is de pret natuurlijk nog niet voorbij. Het eten laten zakken doe je het best samen onder een warme plaid, kijkend naar jullie favoriete serie. Vergeet niet om de kamer te verduisteren en met kaarsjes te verlichten, voor het extra romantische gevoel.

6. Romantische slaapkamer

Na uren bingewatchen worden jullie toch wel slaperig en besluiten jullie maar eens naar de slaapkamer te verhuizen. Daar staat je valentijn opnieuw een verrassing te wachten, want je hebt het opgeruimd en omgetoverd in het meest romantische slaapvertrek ooit! Centraal daarin staat natuurlijk een romantisch dekbedovertrek met een luxe sprei. Ook in een sfeervolle slaapkamer mag het kaarslicht niet ontbreken. Als je die maar niet vergeet voor het slapen uit te blazen!

Happy Valentine! Bekijk hier al onze romantische dekbedovertrekken
Vorig artikel
Volgend artikel