Sprookjesachtig slapen onder een Efteling kinderdekbedovertrek!

Sprookjesachtig slapen onder een Efteling kinderdekbedovertrek!

Is jouw zoon of dochter ook helemaal weg van sprookjesverhalen? Of worden jullie kids laaiend enthousiast als ze horen dat jullie met het hele gezin naar de Efteling gaan? Bij Smulderstextiel.nl vind je nu Efteling dekbedovertrekken met magische prints van onder andere Raveleijn en Assepoester. Zo kan je kindje ’s nachts heerlijk dromen over één van zijn favoriete sprookjesfiguren uit het sprookjesbos.

Welke attractie is jouw favoriet? Misschien wel de spannende show Raveleijn. Onder dit Ravelijn dekbedovertrek slaap je veilig onder bescherming van de ruiter van het element vuur; Thomas Woudenberg. Samen met de andere vier ruiters van de elementen hout, metaal, water en aarde, zal hij de bevolking van Raveleijn redden. Zijn wapen is een brandend zwaard. De helm is afgebeeld op de kussensloop zodat als je in bed ligt, je op magische wijze verandert in deze stoere ruiter!

Er leven natuurlijk een heleboel kikkers in het Sprookjesbos maar er kan er slechts één de kikkerkoning zijn. En deze koninklijke hoogheid gaat natuurlijk met een kroon op naar bed. Wanneer jij onder dit magische overtrek gaat slapen, word je misschien wel als prins of prinses wakker!

Ben jij fan van Draak uit het Sprookjesbos? De draak, die zijn schatkist bewaakt, komt stoom blazend en grommend in actie als iemand te dicht bij de kroon in zijn schatkist komt. Het stoere dekbedovertrek toont de draak voor de volle maan op een blauwe achtergrond met kroontjes en vuur. Ben jij vriendjes met deze Draak? Dan zal hij jouw speelgoed veilig bewaken als je lekker slaapt onder het Efteling overtrek. Samen met jou let hij op al je schatten en knuffels.

Klaas Vaak, ook wel het Zandmannetje genoemd, is een kabouter die korreltjes slaapzand in de oogjes van kleine kinderen strooit zodat ze lekker zullen slapen. Klaas Vaak woont op de maan en de uil heeft hem veilig naar je slaapkamer toegebracht zodat je zoete dromen zult krijgen. Dat zal ongetwijfeld lukken met zo’n supermooi dekbedovertrek van de Efteling.

We weten allemaal dat Assepoester als enige het glazen muiltje paste en inmiddels al lang gelukkig met haar prins leeft in een kasteel in het sprookjesbos. Als zij niet poetst, zingt of danst is zij het liefst in het sprookjesbos tussen de dieren. Na een lange dag vol bezigheden slaapt ze als een roosje. Wil jij ook slapen als een prinses? Dan is er nu het betoverende dekbedovertrek Assepoester voor jou!

Alle Efteling dekbedovertrekken zijn vervaardigd uit 100% katoen. Een sterk en natuurlijk materiaal dat vocht goed absorbeert. De overtrekken zijn geschikt voor alle seizoenen dankzij de warmte regulerende werking van de katoenvezels. En voorzien van een handige flessenhals instopstrook en compleet met bijbehorende kussensloop.

Welk sprookjesfiguur is jouw favoriet?

Vorig artikel
Ariadne at Home Love is dekbedovertrek
Volgend artikel