Walra's voorjaarscollectie; frisse dessins met een zomerse uitstraling

Walra’s voorjaarscollectie; frisse dessins met een zomerse uitstraling

Walra voorjaarscollectie frisse dessins met een zomerse uitstraling

De lente komt eraan! Is jouw slaapkamer interieur er al klaar voor? Ontdek de nieuwe voorjaarscollectie van Walra en verruil je warme beddengoed voor heerlijke soepele stoffen, frisse kleuren en zomerse prints. Dit merk staat van oudsher voor hoogwaardige kwaliteit en sfeer. Met de nieuwe dekbedovertrekken van Walra haal je alvast de eerste zonnestralen in huis!

Voorjaarscollectie van Walra

Sinds jaar en dag ontwerpt Walra bed-, bad- en keukentextiel voor Nederlandse huishoudens. Bij dit gerenommeerde merk staat betaalbaar comfort en bereikbare luxe centraal. Kenmerkend zijn de elegante dessins en ultrazachte stoffen. Ook voor de lente en zomer heeft Walra weer een prachtige collectie weten neer te zetten. De nieuwe voorjaarscollectie is ditmaal onder te verdelen in drie thema’s; Paris Chic, Franse Rivièra en Bohemian Marrakech. Laat je inspireren door deze trends en tover jouw slaapkamer om tot een luxe oase van rust.

Bekijk de voorjaarscollectie van Walra >>

Trend Paris Chic

Wil jij het luxe hotelgevoel creëren? Met de trend Paris Chic haal je de luxe hotelsfeer eenvoudig naar je slaapkamer. De dekbedovertrekken binnen dit thema zijn tijdloos en hebben een rustgevende uitstraling. Door de subtiele prints, speciale structuren en het monochrome kleurgebruik ontstaan er stijlvolle combinaties. De Walra dekbedovertrekken zijn speels, luchtig en perfect voor het voorjaar.

 

Trend Franse Rivièra

Bij de trend Franse Rivièra waan jij jezelf aan de zuidelijke kust in warm Frankrijk. Deze frisse dessins in blauw, aqua, wit en taupe doen je denken aan zon, zee en strand. Zowel het Romantic Leaves als het Simple Leaves dekbedovertrek met wuivende bladeren zijn gebaseerd op de werken van de Franse kunstenaar Henri Matrisse. Daarnaast sluiten de streepdessins perfect aan op deze beach look. Zo voel jij je als een god in Frankrijk.

 

Trend Bohemian Marrakech

Ben jij een liefhebber van de boho-stijl? De trend Bohemian Marrakech staat helemaal in het teken van botanische prints, warme kleuren en Oosterse sferen. Combineer deze dekbedovertrekken met materialen als bamboe en jute, warme terratinten en rotan accessoires. De Oosterse bohemian stijl vormde de inspiratie voor deze trend. Kijk jij al uit naar warmer weer? Met dit zonnige thema ben jij klaar voor de zomer!

 

En welk van deze thema’s uit de voorjaarscollectie van Walra spreekt jou aan?

Vorig artikel
slaapkamertrends trends voorjaar voor 2021
Volgend artikel
Essenza Annabel dekbedovertrek