Back to school: Uitgerust naar school met dekbedovertrekken van SNURK

Back to school: Uitgerust naar school met dekbedovertrekken van SNURK

Header SNURK back 2 school

Back to school!De zomervakantie is (bijna) voorbij en dat betekent ’s avonds op tijd naar bed en ’s morgens vroeg eruit voor school. Klaar voor een nieuw schooljaar, vol nieuwe uitdagingen. Met de te gekke SNURK dekbedovertrekken zorg je ervoor dat jouw kind of puber weer uitgerust naar school gaat!

Met deze dekbedovertrekken van SNURK worden jouw dromen werkelijkheid!

Voor dit najaar brengt SNURK weer een fijne collectie dekbedovertrekken uit om de kunst van het niets doen te vieren. Zoals je van SNURK gewend bent staan hierbij opvallende fotoprints centraal. De ontwerpers van SNURK streven naar dekbedovertrekken met de meest originele prints en van een zo hoog mogelijke kwaliteit. En indien nodig maakt het team van SNURK zelf het onderwerp van de print, zoals met het Pom Pom dekbedovertrek waarbij ze zelf aan de slag gingen met wol.

Met deze tips begin jij uitgerust aan je nieuwe schooldag:

 • Kom weer in een normaal slaapritme
  Bouw het lange opblijven af en ga iedere dag iets vroeger naar bed. Op die manier kom je weer in een goed slaapritme en creëer je rust en regelmaat.
 • Relax voor het slapengaan
  Echt tot rust komen doe je door een terugkerend avondritueel in het leven te roepen. Kijk wat voor jezelf of je kind het beste werkt. Neem een warm bad of ontspan met een goed boek. Ook kan muziek luisteren of een verhaaltje voorlezen jouw zoon of dochter helpen bij het hebben van een goede nachtrust.
 • Ga offline
  Leg een uur voor het slapengaan je telefoon of tablet (van je kind) weg. Het licht van het beeldscherm geeft namelijk een signaal door aan onze hersenen dat het dag is en we wakker moeten blijven. Dus even geen Facebook of spelletjes meer want je hersenen moeten tot rust komen.
 • Maak van jouw slaapkamer een echte droomkamer
  Ruim je slaapkamer op, leg je kleren in de kast, maak je bed netjes op en verban al het losse speelgoed uit de kinderkamer. Vergeet ook niet weg te kruipen onder fijn beddengoed. Met een zacht hoeslaken lig je net wat lekkerder en lig je ‘s nachts niet te woelen. Een rustige omgeving, de juiste temperatuur (circa 18 graden) en een comfortabel bed zorgen namelijk allemaal voor een betere nachtrust.

Over SNURK

Sinds 2007 maakt SNURK van slapen en bankhangen graag een feestje. De bijzondere fotoprints waar het internationale label om bekend staat zijn stuk voor stuk ‘homemade’. Van idee tot het maken van de print en de productie in Portugal; het team van SNURKERS houdt dit allemaal in eigen hand. De dekbedovertrekken worden gemaakt van kwalitatieve katoen en de collecties worden zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd in Portugal.

Vorig artikel
Wanhopig slaapjes tellen is niet langer nodig! Lees onze blog waarin we tips hebben om tijdens volle maan toch lekker te slapen!
Volgend artikel