De 5 voordelen van een ganzendons dekbed

De 5 voordelen van een ganzendons dekbed

Ganzendons dekbed

Gelukkige bezitters van een dekbed van ganzendons kunnen erover meepraten; wat is het toch een buitengewoon heerlijk gevoel om onder zo’n luxe dekbed te liggen. Wat is er dan zo bijzonder aan een dekbed met een vulling van ganzendons? Wij geven je vijf redenen waarom je nooit meer onder een ander dekbed wilt slapen.

De 5 voordelen van ganzendons op een rij

Ganzendons is een luxe materiaal, wat voornamelijk te danken is aan de uitzinnige eigenschappen die bijdragen aan het ultieme slaapcomfort. Wij hebben de 5 voordelen van ganzendons op een rijtje gezet.

  • Ganzendons neemt transpiratie en verdampingswarmte moeiteloos op. Het dekbed behoudt zijn frisheid en de lichaamstemperatuur blijft hierdoor de gehele nacht vrijwel constant.
  • Ganzendons heeft een erg hoge isolatiewaarde. Het biedt daardoor snel behaaglijke warmte, wat met name gedurende koude nachten ideaal is.
  • Dankzij de grotere donsvlokken is ganzendons sterk en volumineus, maar ook vederlicht. Het uit zich in een heerlijk zacht, luchtig dekbed waar je jezelf helemaal in kunt verstoppen.
  • Ganzendons is hoog elastisch. Een donspluisje behoudt zijn vorm, ook na het meermaals opschudden en luchten van het dekbed.
  • Een dekbed met ganzendons is geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Door de goed isolerende en vochtregulerende eigenschappen biedt ganzendons geen leefklimaat voor huisstofmijt.

Ganzendons is een licht materiaal en ten opzichte van eendendons een zeer populaire vulling voor dekbedden. Je geniet onder een donzen dekbed simpelweg van optimaal comfort. Het houdt je warm, het voelt luchtig aan en je kunt er heerlijk onder kruipen. Wat wil je nog meer? Aan een ganzendons dekbed kan echter wel een aardig prijskaartje hangen, maar zoals wij eerder al schreven loont het zeker wanneer je investeert in een goed dekbed.

Ganzendons dekbedden op Smulderstextiel.nl

Op Smulderstextiel.nl vind je een uitgebreid aanbod aan donzen dekbedden. Het assortiment ganzendons is vrij divers, wat de keuze niet altijd gemakkelijker maakt. Daarom hebben wij speciaal voor jou een aantal producten voor je uitgelicht:

Duvet Doré Platinum Donzen dekbed

Ganzendons dekbed Duvet Doré
Duvet Dore Platinum donzen dekbed

Het dekbed behoort tot de top van het dekbeddensegment. Dit komt niet alleen door de vulling van 100% Mazurische ganzendons, maar ook door de zeer dichtgeweven tijk van 100% katoen batist. Je hebt de keuze uit een extra warm enkel dekbed warmteklasse 1, een winterdekbed warmteklasse 2 of een handig 4-seizoenen dekbed.

 Voor welke uitvoering kies jij?

Warmteklasse 1 Warmteklasse 2 4-seizoenen

Snoozing Mont Blanc donzen dekbed

Ganzendons dekbed Snoozing Mont Blanc
Snoozing Mont Blanc donzen zomerdekbed

Het merk Snoozing heeft natuurlijk ook enkele donzen dekbedden. Het dekbed beschikt niet alleen over een hoogstaande kwaliteit, maar ook over een fantastische prijs! Perfect wanneer je wilt genieten van de luxe en comfort, maar toch binnen je budget wilt blijven. De vulling bestaat uit 100% Europees ganzendons en het is voorzien van een percale katoenen tijk. Je kunt bij Snoozing zelfs kiezen voor een donzen zomerdekbed, zo slaap je ook gedurende de zomermaanden comfortabel onder een heerlijk luchtig dons dekbed!

Voor welk dekbed ga jij?

Enkel Zomer 4-seizoenen

Heckettlane Platinum donzen 4-seizoenen dekbed

Heckettlane Platinum donzen 4-seizoenen dekbed
Heckettlane Platinum donzen 4-seizoenen dekbed

Het 4-seizoenen dekbed van Heckettlane heeft een vulling bestaande uit 100% witte ganzendons. Dit luxe dekbed beschikt over een zeer goed isolatievermogen en voelt lekker luchtig en soepel aan. De warmte wordt optimaal verdeeld over het gehele dekbed. Met een tijk van dicht geweven percale katoen is het dekbed niet alleen heerlijk zacht, maar ook donsdicht en stevig.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Enkel 4-seizoenen

 

Welk donzen dekbed spreekt jou het meest aan?

Vorig artikel
Satin d'Or Grosseto dekbedovertrek
Volgend artikel
Papillon dekbedovertrekken: maak je slaapkamer lenteproof