Eendendons dekbedden; ook iets voor jou! - Smulderstextiel.nl Blog

Eendendons dekbedden; ook iets voor jou!

Snoozing eendendons dekbedden

Droom jij ook van een donzen dekbed, maar vind je het vaak te duur? Dan hebben we goed nieuws! Snoozing heeft namelijk eendendons dekbedden van topkwaliteit tegen een topprijs. Zo komen dromen toch nog uit!

Eendendons dekbed

Wie droomt er nu niet van een donzen dekbed? Deze dekbedden zijn namelijk lekker licht en luchtig. Daarbij zijn ze hemels zacht en warm. De hoge isolatiewaarde zorgt er voor dat je niet veel vulgewicht nodig hebt om heerlijke warmte te ervaren.

Wil je genieten van een uitstekende kwaliteit én een voordelige prijs? Kies dan voor een dekbed met eendendons vulling. Eendendons is naast ganzendons een veel gebruikt materiaal. Het beschikt over een uitstekende isolatiewaarde, wat garant staat voor een behaaglijke nachtrust. Een groot voordeel is dat het dons van eenden minder kostbaar is dan ganzendons, wat je vanzelfsprekend terugziet in de prijs!

Snoozing donzen dekbedden

In ons assortiment vind je nu dus ook donzen dekbedden van Snoozing. Onder deze dekbedden met eendendons vulling ben je het gehele jaar voorzien van comfort en de perfecte temperatuur. Ze zijn namelijk verkrijgbaar als enkel-, 4-seizoenen- én luchtig zomerdekbed. Leverbaar in alle maten, geweldig luxe en van topkwaliteit. En dat tegen een zeer scherpe prijs. Kortom: zo voordelig vind je zulke hoogwaardige donzen dekbedden echt nergens!

Je kunt kiezen uit twee verschillende soorten eendendons dekbedden:

Snoozing Mont Ventoux

De goedkoopste en meest volumineuze van de twee heeft een vulling van 60% witte Europese eendendons en 40% witte Europese eendenveertjes.

Voor welke variant ga jij?

Enkel 4-seizoenen Zomer

Snoozing Olympus dekbed

Heerlijk luxe, warm en licht is dit dekbed met een vulling van 90% witte Europese eendendons en 10% witte Europese eendenveertjes.

Voor welke variant ga jij?

Enkel 4-seizoenen Zomer

Snoozing eendendons dekbedden

Bekijk de donzen dekbedden in onze shop »

Eendendons uit Nederland

De dekbedden zijn trouwens gewoon van Nederlandse makelij en voor de vulling wordt alleen het fijnste Europese dons gebruikt. Natuurlijk voldoen de donzen dekbedden aan de Europese Norm 12934 en zijn ze voorzien van het Downafresh® label. Jij bent dus verzekerd dat het dekbed op een verantwoorde manier is geproduceerd. Daarbij heeft het Snoozing donzen dekbed het NOMITE label, waardoor dit ook prima geschikt is voor mensen met allergie voor huisstofmijt.

Snoozing eendendons dekbedden

Hulp nodig bij het kiezen van het juiste dekbed? Bekijk dan hier welke maat dekbed je nodig hebt en hoe je een dekbed kiest dat echt bij jou past. Of kijk eens rond in ons gehele assortiment donzen dekbedden, waar je ook ganzendons dekbedden terugvindt!

Droom ze!

Vorig artikel
Korter slapen in de zomer
Volgend artikel
Je hammamdoek neem je deze zomer overal mee naartoe